Τεράστιο διπλό για την Μπαρτσελόνα που πέρασε με 4-2 από την έδρα της Μπέτις και παρέμεινε στους εφτά βαθμούς πίσω από τη Ρεάλ.
Στο 4ο λεπτό το σουτ του Ενρίκε πέρασε λίγο έξω ενώ στο 20’ ο Γκιντογκάν άνοιξε δεξιά στον Λεβαντόφσκι εκείνος σέντραρε με τη μία και ο Φεράν πλάσαρε εξ επαφής για το 0-1.
Στο 38ο λεπτό η Μπαρτσελόνα είχε και δοκάρι με τον Γιαμάλ και στο 45’ ακυρώθηκε γκολ του Λεβαντόφσκι.
Η Μπαρτσελόνα μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 48ο λεπτό το γύρισμα του Γιαμάλ από δεξιά βρήκε στο δοκάρι, η μπάλα στρώθηκε στον Φεράν κι εκείνος από το πέναλτι πλάσαρε για το 0-2.
Στο 53’ ο Κουντέ έσωσε στη γραμμή μετά από προσπάθεια του Ενρίκε και στο 56’ ο Ίσκο με φοβερό σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2, ενώ στο 59′ ο ίδιος ποδοσφαιρσιστής βρέθηκε απέναντι από τον Πένια, πέρασε την μπάλα από πάνω του κι έγραψε το 2-2.
Στο 69’ το σουτ του Φεράν πέρασε λίγο έξω όπως και το σουτ του Ενρίκε στο 76’ ενώ στο 90’ ο Φέλιξ έκανε το 2-3 με πανέμορφο πλασέ με το εξωτερικό. Μάλιστα στο 90+2’ μετά από γοβερή μπαλιά του Γιαμάλ ο Φεράν έφυγε μόνος με τον Σίλβα και τον πλάσαρε ιδανικά για το 2-4, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του. 

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Πεσέλα, Παπασταθόπουλος, Μπεγερίν, Άμπνερ, Ρόκα, Γιόνι Καρδόσο (76’ Αλτιμίρα), Ντιαό (46’ Φεκίρ), Λουίζ Ενρίκε, Ίσκο, Ζοσέ (46’ Ιγκλέσιας)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Μπαλντέ, Αραούχο, Κουντέ, Κουμπαρσί (80’ Ζοάο Φέλιξ), Πέδρι (70’ Φερμίν Λόπεθ), Γκιντογκάν, Ντε Γιονγκ, Γιαμάλ, Φεράν Τόρες, Λεβαντόφσκι ( 62’ Βίτορ Ρόκε)