Ο Σωφρόνης Αυγουστή δήλωσε ότι το μοναδικό πράγμα που τον… χάλασε από το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν ο τραυματισμός του Αλιούμ.

Εμείς θα πούμε ότι τον χάλασε ακόμα ένα πράγμα και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Σεμέδο πριν από το Κόπα Άφρικα.
Το ήξερε ο κόουτς ότι ο ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι θα έφευγε για την ποδοσφαιρική γιορτή της Αφρικής αλλά με την εμφάνιση του κόντρα στην ΑΕΛ τους έκανε όλους να καταλάβουν πιο πολύ από ποτέ ότι θα είναι τεράστιο πλήγμα η απουσία του.
Θα χάσει και άλλους ποδοσφαιριστές η ομάδα (βλέπε Ουζόχο, Κασάμα, Ανσαριφάρντ) αλλά ο προπονητής αναφέρθηκε μόνο στον Σεμέδο, πράγμα που καταδεικνύει στον απόλυτο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται την απουσία του.
ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
Από και πέρα ήταν πολύ σημαντικό που η Ομόνοια έβγαλε αντίδραση. Μετά από μια ήττα σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι όπως το ντέρμπι «αιώνιων» επέστρεψε και πραγματοποίησε μια Από τις πιο γεμάτης εμφανίσεις χωρίς όπως είπε και ο Σωφρόνης να δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλο να νιώσει ότι θα μπορούσε να φύγει με κέρδος από το ΓΣΠ.
ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΙΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΛΛΗ
Όσον αφορά τον Αλιούμ το χτύπημα είναι στο γόνατο, με τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί να καταδεικνύουν το μέγεθος της ζημιάς.
Ο Κακουλλής δεν αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό και αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Άρη.

Χρίστος Χρίστου