Άξιος της μοίρας του. Αυτό είναι ο Απόλλωνας μετά το 0-0 κόντρα στην ΑΕΖ. Γιατί μπορούσε να πάρει τη νίκη, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, ήταν πολύ καλός, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Προσπάθεια και θέληση υπήρξε, ωστόσο το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε.
Μπορεί να βρει κανείς πρόφαση το γεγονός ότι έμεινε με 10 παίκτες από το 54’ λόγω αποβολής του Λέουβενμπεργκ, ωστόσο ακόμα και τότε ήταν σε θέση να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να πει κανείς ότι αντιμετώπισε έναν…ανίκητο Μιλοσάβλιεβιτς.
Ναι, αλλά όταν δεν καταφέρνεις να στείλεις την μπάλα στα δίκτυα έπειτα από 16 τελικές (!) τότε πρέπει να βρεις το πρόβλημα στην επιθετική σου γραμμή.
Βέβαια, δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει ακόμα ένα πρόβλημα.
Οι γαλάζιοι άρχιζαν την αναμέτρηση γνωρίζοντας πως με ενδεχόμενη νίκη θα μείωναν στο +4 από την 6η Ομόνοια την οποία θα αντιμετωπίσουν μάλιστα στην 23η αγωνιστική.
Άρα σε τι συμπέρασμα καταλήγει κανείς; Πώς μετά από αυτό το «στραβοπάτημα» ίσως να κρίθηκε και η συμμετοχή του στο Β’  γκρουπ. Εννοείται πως θα παλέψουν για τις όποιες πιθανότητες έχουν, ωστόσο, απέναντι στην ΑΕΖ χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία για τον στόχο της πρώτης 6άδας.

Θράσος Δημητρίου