Για το αγωνιστικό μέρος της Ανόρθωσης, ο Ανδρέας Σάντης είπε:
«Μην ξεχνάτε πόσο μας έχουν κτυπήσει οι τραυματισμοί. Η ομάδα θα ενισχυθεί, όπως είπαμε με τρεις νέους παίκτες τους οποίους βρήκαμε εδώ και καιρό, αλλά πρέπει να γίνει η διαδικασία για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές
Για το Σάμπο και τη λύση του συμβολαίου;
«Δυστυχώς είναι μία δύσκολη περίπτωση αυτός ο ποδοσφαιριστής»
Για το θέμα Τσίκο;
«Είναι μέσα σε μία λίστα 27 ποδοσφαιριστών της Εθνικής Αγκόλας. Δημοσιοποιήθηκαν αυτά τα ονόματα αλλά από τις αρχές Ιανουαρίου η Εθνική Αγκόλας πήγε στο Ντουμπάι για προετοιμασία με 23 ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν ήταν ο Τσίκο. Για τούτο είναι αδικαιολόγητος απών από τις προπονήσεις.
Μιλάμε για ένα ποδοσφαιριστή με ιδιορρυθμίες αλλά ο οποίος είναι και περιουσιακό στοιχείο , που πρέπει όμως να μάθει να σέβεται την ομάδα του και τους συμπαίκτες του. Μέσα σε αυτό το πνεύμα θα αντιμετωπισθεί η περίπτωση του.
Θεωρώ ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή για να μην ζημιώσει η ομάδα και ο Τσίκο που είναι περιουσιακό στοιχεί της Ανόρθωσης που θα αποδώσει»
Για τον Αρμπολέδα;
«Αν αποδεχθεί την πρόταση μας σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα καλώς, αν όχι, υπάρχουν πολλοί καλοί τερματοφύλακες».