Ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου, Χάρης Θεοχάρους παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95 και είπε τα εξής:

Για τη νίκη επί του Άρη: «Είμαστε ευχαριστημένοι από τους τρεις βαθμούς, όχι όμως από την απόδοση. Περιμένουμε καλύτερες παρουσίες αφού ούτε με την ΑΕΛ δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλή. Πέρσι τέτοια περίοδο δεν είχαμε καλή απόδοση. Γενικότερα όλες οι ομάδες μετά τις γιορτές προσπαθούν να βρίσκουν τα πόδια τους. Επιβάλλεται να ανεβάσουμε απόδοση γιατί δεν θα έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Μετράμε και επιστροφές με τους Κανέ και Μελούσο

Για τον Ίβουσιτς: «Τελικά δεν είναι και πολύ άσχημος ο Ίβουσιτς. Είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Εθνικής Κροατίας, πληρώσαμε και ένα ποσό να τον φέρουμε στην Κύπρο. Θέλει στήριξη δεν πρέπει να τον κατηγορούμε επειδή σε κάποια παιχνίδια δεν είχε καλή απόδοση. Κράτησε την ομάδα σε πολλές περιπτώσεις, αυτός μας κράτησε στο παιχνίδι και θεωρώ ήρθε η νίκη λόγω Ίβουσιτς. Η απόκρουση με Μπαμπίκα που θύμισε την τελευταία φάση στον τελικό του Μουντιάλ. Τα τελευταία λεπτά ήταν ένα παιχνίδι πάνω κάτω με ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες».

Για τον «χρυσό» σκόρερ Ντράγκομιρ: «Ο Ντράγκομιρ είναι σημαντική μονάδα για εμάς. Είναι παράδειγμα προς μίμηση, ένας δουλευταράς, πρώτος στην προπόνηση και τελευταίος να φύγει. Έχει σημειώσει πολλά σημαντικά τέρματα και είναι ένας παίκτης που τον ανανεώσαμε λόγω της δουλειάς του. Θεωρώ λάθος να Κυπροπιούμε 35-36 χρονών ποδοσφαιριστές. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να βλέπουμε παίκτες σε καλή ηλικία όπως ο Ντράγκομιρ».

Για τον επόμενο αγώνα με Δόξα: «Πολύ δύσκολος αγώνας, είναι μια ομάδα η Δόξα που η θέση της ξεγελά. Είναι στα πάνω της αγωνιστικά ιδιαίτερα μετά τη μεγάλη και δίκαιη νίκη με τον Άρη. Θα περάσουμε πολύ δύσκολα στην Περιστερώνα. Η απόσταση, ο αγωνιστικός χώρος, οι απώλειες και οι καιρικές συνθήκες θα κάνουν δύσκολο το έργο μας. Έχουμε την ευκαιρία μας αφού αγωνίζονται οι υπόλοιποι μεταξύ τους αλλά έτσι λέγαμε και με την Καρμιώτισσα και είδαμε τι έγινε. Το είπαμε και σήμερα στην προπόνηση, ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα αλλά όχι από την εμφάνιση για αυτό κάτω το κεφάλι και δουλειά ενόψει της συνέχεια».

Αγωνιστικά-Μεταγραφικά δεδομένα: «Θα εκτίσουν την ποινή τους οι Ζάιρο και Ντράγκομιρ όπως επέλεξε ο προπονητής μας. Οι Κανέ και Μελούσο είχαν μεγάλη αποχή και τους καταλαβαίνουμε που χρειάστηκαν χρόνο για να μπουν στο ρυθμό. Στόχος είναι και η απόκτηση ακόμα δύο ποδοσφαιριστών, ο ένας κεντρικός επιθετικός θα είναι ο ένας και ο άλλος πλάγιος επιθετικός. Για τον Μπρούνο είναι ένας πονηρός τραυματισμός και δεν μπορεί να αγωνιστεί 100% για αυτό αποφασίστηκε από κοινού να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό και υπολογίζουμε να επιστρέψει σε μία εβδομάδα».