Δηλώσεις ενόψει της κυριακάτικης (28/01, 19:30) αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 20ή αγωνιστική Stoiximan Super League έκανε ο Φρανσίσκο Ορτέγκα.

Ο Αργεντινός μπακ των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων πως οι Πειραιώτες δεν μπορούν να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο και πως στόχος όλων στην ομάδα είναι να κάνουν μια καλή εμφάνιση με μοναδικό κίνητρο τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του στα πρόσφατα παιχνίδια της «αλμπισελέστε» για τα προκριματικά του Μουντιάλ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του να κληθεί ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φρανσίσκο Ορτέγκα:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Πράγματι μετά από καιρό είχαμε χρόνο για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι αυτό σε σχέση με τα προηγούμενα. Σκοπεύουμε να το δείξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πρέπει να αντιμετωπίζεις όλες τις ομάδες σα να είναι οι μεγαλύτερες. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Αν μπεις στο παιχνίδι με αυτό στο μυαλό σου τότε δεν θα παίξεις καλά, οπότε δεν πρόκειται να το κάνουμε. Θα τα δώσουμε όλα».

Για την παρουσία του στην Εθνική Αργεντινής: «Πραγματικά ήταν μια υπέροχη εμπειρία για μένα να βρίσκομαι δίπλα σε τόσο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια ωραία στιγμή για μένα και ελπίζω να συνεχίσουμε καλά για να κληθώ ξανά».