Σημαντικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 15:00 στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών εκεί όπου ο Πανσερραϊκός θα φιλοξενήσει την Κηφισιά για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα οι προπονητές των δυο ομάδων, ανακοίνωσαν τις ενδεκάδες με τις οποίες θα παραταχθούν τα σύνολα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία λοιπόν επιλέγει τον Χοβάν στην εστία, με τους Δεληγιαννίδη, Θυμιάνη, Μπέργκστρεμ και Πηλέα στην άμυνα. Στάικος, Μούργο και Χατζηστραβός στον άξονα, ενώ στην επιθετική τριάδα θα είναι οι Μορέιρα, Ουάρντα και Άλεξιτς.

Συνοπτικά:

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χοβάν-Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Πηλέας – Στάικος, Μούργος, Χατζηστραβός-Ουάρντα, Μορέιρα, Άλεξιτς

Στον πάγκο: Κατσίκας, Γκοτζαμανίδης, Ντάνκελρουϊ, Πεταυράκης, Οικονόμου, Σοφιανός, Τόμας, Γούλερι, Μπετανκόρ.

Στην αντίπερα όχθη για την Κηφισιά, ο Nτέιβιντ Νίλσεν, παρατάσσει τον Κρίστινσον στην εστία, με τους Μασούρα, Τσάπαν, Λαντρ και Γκόμπελιτς στην άμυνα. Πέιος, Ίλιεφ και Παπασάββας, στον άξονα, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Μπιφουμά, Τετέι και Κλωναρίδης.

Συνοπτικά:

Kηφισιά (Ντέιβιντ Νίλσεν): Κρίστινσον – Μάσουρας, Λαντρ, Τσάπαν, Γκόμπελιτς-Πέιος, Παπασάββας, Ίλιεφ- Μπιφουμά, Τετέι, Κλωναρίδης

Στον πάγκο: Aναγνωστόπουλος, Μποτίας, Βαφέας, Κωνσταντακόπουλος, Σολόα, Ιπαλίμπο, Αντερέγκεν, Σάντον, Οζέγκοβιτς