Ελεύθερος κινείται στην αγορά των ποδοσφαιριστών από το περασμένο καλοκαίρι ο Τζέσι Λίνγκαρντ παρά το γεγονός πως για κάτι παραπάνω από 1 μήνα βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία και έκανε προπονήσεις με την Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός συνεχίζει τις ατομικές προπονήσεις του και έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και απαθανατίζεται να κάνει βάρη.

Στα σχόλια της ανάρτησης του Λίνγκαρντ υπάρχει και ένα σχόλιο από τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, ο οποίος αναρωτιέται αν ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει απλά να γυμνάζεται ή σκοπεύει να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

“…Θα συνεχίσεις να κάνεις μόνο γυμναστική ή σχεδιάζεις να παίξεις πραγματικά ποδόσφαιρο...”

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τον Λίνγκαρντ να έχει προταθεί και να εξετάζεται από την Μπαρτσελόνα η οποία λόγω του FFP εξετάζει προσιτές οικονομικά περιπτώσεις για την ενίσχυσή της.