Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι της Νέας Σαλαμίνας.
Ενημερώνουν ότι επιστρέφουν στα γήπεδα αλλά ζητούν από την διοίκηση να επιληφθεί των αιτημάτων τους.

Αναλυτικά:

Περήφανε Ερυθρόλευκε Λαέ, αδέλφια συνδεσμίτες. Με την πιο κάτω ανακοίνωση θα γράψουμε και θα πούμε πολλά για όλα όσα διαδραματίστηκαν εδώ και 28 ημέρες.

Εμείς είμαστε υπόλογοι στον κόσμο μας και στην ομάδα μας και σε αυτούς οφείλουμε εξηγήσεις και σήμερα θα τις δώσουμε και με το παραπάνω.

Στις 7/12/2023 ο ΣΥ.ΦΙ RED REBELS, συνεδρίασε έκτακτα για πολύ συγκεκριμένα θέματα και τα μέλη του αποφάσισαν με συντριπτική πλειοψηφία ότι η απόχη μας από τα επερχόμενα παιχνίδια είναι μονόδρομος για τους λόγους που εξηγήσαμε στην ανακοίνωση μας 8/12/2023.

Από την ημερομηνία που ανακοινώσαμε την απόχη και τα αιτήματα μας έχουν περάσει ακριβώς 28 ολόκληρες ημέρες.

Πάμε να δούμε λοιπόν ποιο από τα πιο κάτω αιτήματα μας πραγματοποιήθηκε ούτως ώστε να μας δώσουν και εμάς το στίγμα να μπούμε σε διάλογο και να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε.

1ο μας αίτημα ήταν να δοθούν μειωμένα εισιτήρια στα επερχόμενα παιχνίδια, δηλαδή το 10% όπως δίνουν όλες οι ομάδες.

Τι έκανε το Δ.Σ. της ομάδας μας στις 28 ημέρες που πέρασαν;;

α) Έδωσε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την κερκίδα στους οπαδούς της Oμόνοιας και πάλε καλά που δεν έδωσαν και το κομμάτι που καθόμαστε εμείς.

β) Σαν να μην έφταναν τα πιο πάνω στο παιχνίδι με την Aνόρθωση αφού γέμισε η κερκίδα άνοιξαν και το διαχωριστικό κάγκελο “ασφαλείας” να είναι άνετοι.

Ευχαριστούμε που λάβατε σοβαρά υπόψη το πρώτο μας αίτημα και συνεχίσατε ακάθεκτοι να δίνετε όσα εισιτήρια θέλετε παρά τις αντιδράσεις

ΟΛΟΥ του φίλαθλου κόσμου μας.

2ο αίτημα μας ήταν μέλη του Δ.Σ. να μην επεμβαίνουν στην κερκίδα μας γιατί με την συμπεριφορά τους δημιουργούν αχρείαστες εντάσεις.

Τι έκανε το Δ.Σ. της ομάδας μας στις 28 ημέρες που πέρασαν;;

Τίποτα, ούτε καν μία τυπική ενημέρωση προς το Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΙ μας.

3ο αίτημα μας οι δηλούντες που δήλωσαν ότι θα μας ταυτοποιήσουν κτλ. να ανακαλέσουν.

Τι έκανε το Δ.Σ. της ομάδας μας στις 28 ημέρες που πέρασαν;;

Μασούσαν τα λόγια τους στα ράδια και επικαλούνταν “ ότι είναι ένα εσωτερικό πρόβλημα” για να προλάβουν τις αντιδράσεις όλου του κόσμου μας.

4ο αίτημα μας ήταν η ίση αντιμετώπιση των οπαδών μας σε σχέση με τους φιλοξενούμενους σε θέματα ασφαλείας ( Steward, Αστυνομία).

Αλήθεια είδατε κάπου Steward ή κάπου την διακριτική παρουσία της αστυνομίας στα πιο πάνω παιχνίδια;;

Θα σας βάλουμε και φωτογραφίες στα comments να δείτε που τοποθετήσατε τους Steward για να επιτηρούν.

Ευχαριστούμε που λάβατε σοβαρά υπόψη και το τέταρτο μας αίτημα, ξέρετε μόνο στην κερκίδα μας να στέλνετε με την πρώτη ευκαιρία να μπουκκάρουν αστυνομικούς και Steward. Πάνω από όλα τα λεφτά από τους φιλοξενούμενους και οι φιλοξενούμενοι να είναι καλά, για τον κόσμο μας ούτε λόγος.

5ο αίτημα μας ήταν η τοποθέτηση διαχωριστικού “δίχτυ” και ασφαλές διαχωριστικού στο κομμάτι των φιλοξενούμενων. Σε σχέση με το πιο πάνω μας αίτημα όχι μόνο δεν έπραξαν κάτι, αλλά στο παιχνίδι με την ομόνοια το αφαίρεσαν εντελώς και στο παιχνίδι με την Aνόρθωση το άνοιξαν.

Ευχαριστούμε που λάβατε σοβαρά υπόψη και αυτό το αίτημα μας, φαίνεται ότι η ασφάλεια και η προστασία του κόσμου μας δεν σας ενδιαφέρει.

6ο και τελευταίο αίτημα μας ήταν να μετακινηθεί η Camera που καλύπτει τηλεοπτικά τους αγώνες ούτως ώστε να μην απειλείτε η ομάδα μας με πιθανή τιμωρία ή με πιθανή αλλοίωση αποτελέσματος αφού εμποδίζουν οι σημαίες μας. Ας μην μακρηγορούμε …ούτε και εδώ έπραξαν κάτι.

Καθόλες αυτές τις 28 ημέρες ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΙ RED REBELS δέχθηκαν εκατοντάδες τηλέφωνα είτε από οπαδούς – φίλαθλους μας , είτε από παλιά διοικητικά στελέχη είτε από παλαίμαχους είτε από ένα σωρό άλλα άτομα και ΟΛΟΙ μας προέτρεπαν να μπούμε σε διάλογο και να επιστρέψουμε. ΟΛΟΙ προσπαθούσαν να μεσολαβήσουν.

Το Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΙ RED REBELS ήταν ξεκάθαρο θέλουμε να μας πιάσουν οι αρμόδιοι και εμείς είμαστε έτοιμοι για συζήτηση. Αντ’ αυτού, εδώ και 28 ημέρες ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μας επίσημα κάποιο εξουσιοδοτημένο άτομο που να ανήκει στο Δ.Σ.. Όλα ήταν άτυπα και στο κρυφτό, δεν θα επεκταθούμε άλλο επί τούτου για ευνόητους λόγους και για να μην σας δημιουργήσουμε άλλα εσωτερικά θέματα.
Κλείνοντας, εμείς δεν θα συνεχίσουμε να αφήνουμε έρμαιο του κάθε ενός τόσο το σπίτι μας όσο και τον κόσμο μας, επειδή κάποιοι ξεπουλούν τη περηφάνια του κόσμου μας για να καλύψουν το οικονομικό κενό, λύσεις υπάρχουν πολλές.
Αφού λοιπόν δεν πράξατε όσα σας προτείναμε η έστω ένα μέρος τους, πλέον είστε υπόλογοι των πράξεων σας, τα γραπτά μένουν, οι συστάσεις μας και οι ανακοινώσεις μας είναι εκεί και δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με εσάς.

Πάνω από όλους η ΣΑΛΑΜΙΝΑ πάνω από όλους τα ΑΔΕΛΦΙΑ μας και η οικογένεια των REBELS. Αυτή την Κυριακή Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Μ Ε και θα τους κοιτάξουμε όλους στα μάτια Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ Ο Υ Μ Ε εκεί που ανήκουμε, εκεί που μας θέλει ο περήφανος λαός μας. Αυτή την Κυριακή λοιπόν Β Ο Υ Λ Ι Α Ζ Ο Υ Μ Ε το ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ και αγκαλιάζουμε τον κόσμο μας και την ομάδα και στεκόμαστε ασπίδα προστασίας τους, ΕΜΕΙΣ. 

Την Κυριακή λοιπόν καλούμε τον κόσμο μας να γίνει ένα μαζί μας και να καταθέσει την ψυχή και τα λαρύγγια του στο γήπεδο κατακλύζοντας πρώτα το κομμάτι που κάθετε το οπαδικό μας σύνολο. Στο ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ μπάλα παίζουμε ΕΜΕΙΣ. Λαέ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στηρίξου πάνω μας.

Υ.Γ.1: ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΜΑΥΡΑ – ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΚΟΥΝΤΕ ΠΙΣΩ ΟΙ REBELS.

Υ.Γ.2: Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΑΝΤΑ”