Δημοσιογράφος της ιστοσελίδας της Σλοβενίας 24ur.com βρέθηκε στο ΓΣΠ μετά το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Οθέλλο και μίλησε με τον συμπατριώτη του διεθνή ποδοσφαιριστή τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ Βιντ Μπέλετς.

Οι δηλώσεις του:

Αν αισθάνεται τo ΑΠΟΕΛ επιπλέον πίεση επειδή είναι μακριά από τον τίτλο εδώ και τέσσερις σεζόν, ενώ πριν από αυτό κέρδισε μια σειρά από πρωταθλήματα; «Για το θέμα αυτό, είναι αλήθεια ότι η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερη θέση αυτά τα χρόνια, αλλά το ΑΠΟΕΛ εξακολουθεί να είναι το ΑΠΟΕΛ, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο. Ένας σύλλογος με παράδοση. Επομένως, η πίεση για να κερδίσουμε τίτλους είναι πάντα παρούσα».

Περιμένεις τον πρώτο τίτλο σου, ως επαγγελματίας να έρθει με τον ΑΠΟΕΛ; «Το ποδόσφαιρο παίζεται πάντα για να παίρνεις τίτλους. Είμαστε στο σωστό δρόμο και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε αυτό το τέμπο. Πιστεύω ότι έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψουμε στους τίτλους. Θέλουμε το πρωτάθλημα, να το φέρουμε στην ομάδα που ανήκει».

Μπορείς να συγκρίνεις την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Κύπρο με άλλα πρωταθλήματα όπου έχεις παίξει στο παρελθόν; «Για το πρωτάθλημα στην Κύπρο μπορώ να πω ότι βρίσκεται σε μεγάλη ανάπτυξη. Έχουμε τέσσερις, πέντε, ίσως και έξι ομάδες που μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Δεν είναι όπως πριν από μερικά χρόνια όταν μία ή δύο ομάδες ήταν συνεχώς σε μάχη για τον τίτλο».

Μετράτε ήδη αντίστροφα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Είσαι ικανοποιημένος από την κλήρωση των ομίλων της Εθνικής Σλοβενίας; «Υπάρχει ακόμα λίγος χρόνος μέχρι τον Ιούνιο. Ο Όμιλος είναι πολύ καλός με ενδιαφέρουσες ομάδες. Πιστεύω ότι αν παίξουμε καλά, όπως στα τελευταία ματς, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη».