Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super Sport fm 104.0για την σημαντική νίκη επί της Πάφος FC και για την συνέχεια:

«Ήταν ένα παιχνίδι εντελώς ισοδύναμο. Ήταν θέμα να αξιοποιήσουμε μια ευκαιρία, και το κάναμε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Ο Φαράζ πέτυχε το γκολ και μας χάρισε τη νίκη. Είναι σημαντική η νίκη. Είναι σημαντικό να κερδίζεις όταν κυριαρχείς στο παιχνίδι αλλά χθες ήταν ισοδύναμο το παιχνίδι, εμείς μπορούμε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα αλλά είχαμε αποτελεσματικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να νικάς και σε βράδια που δεν εντυπωσιάζεις. Τέτοιες νίκες κάνουν την διαφορά. Στο β’ ημίχρονο οι μεγάλες φάσεις ήταν και οι δύο σε αντεπιθέσεις. Η μία με τον Τάνκοβιτς της Πάφος FC και η άλλη δική μας που βρήκαμε σε ανισορροπία την αντίπαλη άμυνα. Ήταν όποιος έβαζε το γκολ, δεν βγήκαν πολλές φάσεις»

Τι συζητάνε τώρα στη Λάρνακα; Ο κόσμος μιλά για πρωτάθλημα: «Ο ενθουσιασμός είναι στα φόρτε του αλλά εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Δεν ήταν εύκολη ούτε η μέρα, ούτε οι καιρικές συνθήκες. Στο επόμενο εντός έδρας και πάλι εργάσιμη μέρα περιμένουμε περισσότερους. Ανακοινώσαμε 2.871 θεατές. Όσοι ήρθαν μας βοήθησαν. Το πέταλο δεν σταμάτησε να τραγουδά στην βροχή».

Κάποτε η ΑΕΚ ήταν 10 βαθμούς μακριά από την 6άδα: «Το είπα και τότε όταν κάναμε την κουβέντα ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλήσει ποιες ομάδας θα μπουν στην 6άδα. Ήταν μεγάλες οι αποστάσεις τότε, μέχρι και 12 βαθμούς από την κορυφή».

Για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Παίζουμε με μια ομάδα που αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Για να έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία η νίκη επί της Πάφος FC πρέπει να νικήσουμε την Καρμιώτισσα».