Η Μόντσα πέρασε με 3-2 από την έδρα της Φροζινόνε η οποία έχει να κερδίσει από τις 26 Νοεμβρίου και μπαίνει σε μπελάδες. Όνειρα Ευρώπης κάνει η Μόντσα.

Στο 7ο μόλις λεπτό ο Κολπάνι έκανε το σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο πλαϊνό δίχτυ και στο 18ο λεπτό μετά από κόντρες η μπάλα στρώθηκε στον Μότα που από κοντά σούταρε για το 0-1.

Στο 23ο λεπτό ο Σεντίρα βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 32’ ο Ντι Γκρεγκόριο έπεσε και απέκρουσε το απ’ ευθείας φάουλ του Αρουί.

Και στο 45ο λεπτό η Μόντσα έφυγε στην κόντρα, ο Μότα έστρωσε τον Καρμπόνι και ο τελευταίος πλάσαρε εξ επαφής για το 0-2.

Στο 47ο λεπτό ο Κάζο έπιασε όμορφο σουτ έξω απ’ την περιοχή αλλά ο Σορεντίνο έπεσε και απομάκρυνε ενώ στο 55’ ήρθε το 0-3 από το αυτογκόλ του Σουλέ. Με τη σέντρα ο Αρουί μείωσε σε 1-3 με σουτ από πλάγια δεξιά και στο 68’ ο Σορεντίνο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Σουλέ.

Τελικά στο 74’ ο Ντ’Αμπρόζιο έκανε πέναλτι στον Κάζο και ο Σουλέ μείωσε σε 2-3 από την άσπρη βούλα.  Στο 90ο λεπτό ο Τουράτι πρόλαβε σωτήρια τον Κολόμπο.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Τουράτι, Λουσουάρντι (84’ Ιμπραΐμοβιτς), Οκόλι, Μοντερίζι, Γκέλι, Αρουί (84’ Τσούνι), Μπαρενετσέα, Λιρόλα (46’ Κάζο), Ρεϊνιέρ (46′ Ματσιτέλι), Σουλέ, Σεντίρα (59’ Κάιο Ζόρζε)

ΜΟΝΤΣΑ: Ντι Γκρεγκόριο (41’ Σορεντίνο), Καλντιρόλα, Ντ’Αμπρόζιο, Περέιρα (77’ Μπιριντέλι), Γκαλιαρντίνι (60’ Πάμπλο Μαρί), Πεσίνα, Κολπάνι (60’ Άκπα Άκπρο), Μποντό, Καρμπόνι, Τσιουρία, Μότα (77’ Κολόμπο).