Θέμα ωρών είναι η επισημοποίηση της άρσης του εμπάργκο της Ανόρθωσης. Η ομάδα της Αμμοχώστου έχει καταβάλει ένα ποσό στους Ντάρκο Μίλανιτς, Σάσα Γκάιζερ Μάρκο Παϊσίνιο και Βαραζντάτ Χάρογιαν, στους τέσσερεις δηλαδή για τους οποίους είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών λόγω οφειλών, ενώ προέβη ταυτόχρονα σε έναν διακανονισμό για την αποπληρωμή τους και ήδη έστειλε το απαιτούμενο έγγραφο στη ΦΙΦΑ.
Ούτως ή άλλως δεν είχε άλλη επιλογή, προκειμένου να προχωρήσει σε ενίσχυση τον Ιανουάριο. Στην ομάδα της Αμμοχώστου αναμένουν το διεθνές πιστοποιητικό εγγραφής του Κρίστιαν Μακούν για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής στο επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ, την ίδια ώρα που φαίνεται να πλησιάζει στη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή της!
Ο Αντόνιο Πριέτο είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο επαφών τόσο με ακραίο επιθετικό (δεν είναι ο Ουεσλάτι του Οθέλλου) όσο και με μέσο, τους οποίους έχει ξεχωρίσει εδώ και καιρό και αν όλα πάνε καλά, εντός της τρέχουσας βδομάδας θα προκύψει και η δεύτερη ανακοίνωση… ενίσχυσης!

Ανδρέας Βεντούρης