Ο αγώνας με τη Δόξα δεν μπορεί να αποτελέσει ένα ασφαλές δείγμα για τη δουλειά του Τσέτιλ Ρέιχνταλ. Με μόλις τρεις μέρες παρουσίας στην Ομόνοια, θα ήμασταν αφελείς αν καταγράφαμε ότι πρόλαβε ο Νορβηγός να βάλει το στίγμα του και να περάσει τη δική του φιλοσοφία.
Υπήρξε όντως μία αλλαγή διάθεσης κι αυτό είναι φυσιολογικό σε κάθε αλλαγή προπονητή, που αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Ρέιχνταλ χρησιμοποίησε τον Χάμπο στη μεσαία γραμμή θέλοντας να δώσει μία μεγαλύτερη επιθετικότητα στην ομάδα του, η οποία ομολογουμένως έστειλε ενθαρρυντικό μήνυμα με τη συνολική της παρουσία κι απόδοση στο παιχνίδι.
Δεν είναι όμως για… πολλά πολλά. Η Ομόνοια έκανε το χρέος της κι ασφαλώς, τα επόμενα παιχνίδια και κυρίως τα πιο δύσκολα τεστ, θα αποτελέσουν ένα ασφαλέστερο δείγμα για τη δουλειά του νέου της προπονητή, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα έδειξε το πώς θέλει να αγωνίζεται η ομάδα του.
Ένα μικρό δείγμα το πήραμε στην αναμέτρηση με την ομάδα της Κατωκοπιάς, θα αναμένουμε ένα μεγαλύτερο για να εξαχθούν ασφαλέστερα συμπεράσματα.
Στα θετικά, η πολύ καλή παρουσία των Λοΐζου, Σίμιτς και Μπέζους, αν και είναι γεγονός ότι ουδείς υστέρησε ιδιαίτερα από τη… μέση και μπροστά. Στα αρνητικά, ο τραυματισμός του Σιπριάνο και αναμένονται τα νεότερα για την κατάστασή του.

Ανδρέας Βεντούρης