Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και ανάφερε τα εξής:

Για την ήττα από την Ομόνοια: «Μπήκαμε με όρεξη και διάθεση για να πάρουμε κάτι από το ΓΣΠ αλλά όταν δεχτήκαμε το γκολ δεν βρήκαμε τις δυνάμεις να αντιδράσουμε. Στη συνέχεια ήρθε η ήττα όμως αυτό τελείωσε και τώρα βλέπουμε το Λεμεσιανό ντέρμπι και στόχος μας είναι η νίκη. Αφήνουμε πίσω τα προβλήματα μας και πάμε στο παιχνίδι για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο ο οποίος ξέρουμε πόσο χρειάζεται αυτή την επιτυχία, ειδικότερα απέναντι στον Απόλλωνα. Υπάρχει ανταπόκριση στην προπώληση και περιμένουμε ο κόσμος να δώσει το παρόν του και να στηρίξει την ομάδα γιατί τους έχουμε ανάγκη λόγω της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται η ΑΕΛ».

Αγωνιστικά δεδομένα: «Θα δούμε το απόγευμα στην προπόνηση για τους Παπαφώτη, Μόρσει και Κα εάν θα είναι έτοιμοι. Ο Μόρσει έχει μπει κανονικά στις προπονήσεις αλλά απουσίαζε σχεδόν ένα μήνα και δεν είναι απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά αλλά θα δούμε. Ο Τζάλμα θα εχτίσει την ποινή των καρτών. Οι Κοντινέλα και Χέντι τους έχει δοθεί άδεια να μην προπονούνται αφού είναι εκτός πλάνων».

Τα μεταγραφικά νέα: «Ολοκληρώνεται σήμερα η εγγραφή του Ανέστη και θα είναι στην διάθεση του προπονητή για τον επόμενο αγώνα. Ήταν μια λύση που θα μας βοηθήσει γιατί ξέρει το πρωτάθλημα και ξέρουμε το παρελθόν του και που έπαιξε. Έχουμε τακτοποιήσει το θέμα του εμπάργκο και μπορούμε να προχωρήσουμε κανονικά σε μεταγραφές. Θέλουμε σίγουρα ένα επιθετικό και ήδη ο προπονητής με τους αρμόδιους προσπαθούν άμεσα να βρουν ποδοσφαιριστή για να μας βοηθήσει».

Για την επίσημη απάντηση που έδωσε ο ίδιος για περί απεργίας παικτών: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εμείς απαντήσαμε διότι συνάδελφος το ανάφερε σε ραδιοφωνική εκπομπή, ζητήθηκε η απάντηση μας και το κάναμε. Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις οι οποίες να χρήζουν αναφοράς. Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν την κατάσταση από την αρχή και τους ευχαριστούμε που έδειξαν διάθεση για συμβιβασμό με την ομάδα».