Μέσα σε 8 μέρες, κρίνεται η τύχη των δύο αγώνων που δεν κρίθηκαν στο γήπεδο. Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, έχει ενώπιον του όλα τα στοιχεία για το Νέα ΣαλαμίναΑΠΟΕΛ η τύχη του οποίου θα «κριθεί» την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.
Τα πιθανά σενάρια θέλουν το παιχνίδι να κριθεί στα…χαρτιά με τη μία ομάδα να παίρνει την πρόκριση ή να έχουμε επανάληψη του αγώνα από το σημείο της διακοπής.
Είναι καθαρά, θέμα ανάγνωσης των εκθέσεων από τον Αριστοτέλη Βρυωνίδη μιλάμε για τις εκθέσεις του διαιτητή, του παρατηρητή αγώνα και της αστυνομίας.
Παράλληλα οι δύο ομάδες (Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ) έχουν εδώ και μέρες παραδώσει τις νομικές απόψεις τους.

Πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν τα γεγονότα στο «Αμμόχωστος» με εκείνα στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ που οδηγήσαν στη ματαίωση της διεξαγωγής του ΑπόλλωνΑΕΛ και μάλιστα θεωρούν ότι οι δύο αποφάσεις θα είναι ίδιες.
Είναι όμως θέμα του Αθλητικού Δικαστή, πως θα ερμηνεύσει τους δύο αγώνες και αν η ερμηνεία και απόφαση θα φέρει την ίδια απόφαση.
Για το λόγο αυτό, η ανακοίνωση της απόφασης για το Νέα ΣαλαμίναΑΠΟΕΛ που αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης γύρω στις 21:00 αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.
Θα βρει…άκρη ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης με τα στοιχεία που έχει ώστε να λάβει την απόφαση όπως αναμένεται ή θα επιφυλαχθεί;

Ένα άλλο σενάριο το οποίο δεν αποκλείεται και αν επιβεβαιωθεί, τότε θα παραταθεί η αβεβαιότητα.
Την ετυμηγορία, αναμένουν με αγωνία οι ομάδες αλλά και ο φίλαθλος κόσμος.