Οι Μπακς, λίγες ώρες μετά την απόλυση του Έιντριαν Γκρίφιν, έβγαλαν αντίδραση, περνώντας πάνω από τους Καβαλίερς με σκορ 126-116 και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετυχαίνει το 42ο triple-double της καριέρας του με 35 πόντους, 18 ριμπάουντ, 10 ασίστ και 2 μπλοκ!

Μετά το παιχνίδι ο Γιάννης αναφέρθηκε στην απόλυση του Γκρίφιν, τονίζοντας: «Είναι σκληρό. Χτίζεις μία σχέση με ανθρώπους και ξαφνικά, μπουμ, δεν είναι εδώ. Για έναν κόουτς όπως ο Γκριφ νομίζω από την πρώτη ημέρα, τα πάντα ήταν γύρω από την ενότητα. Πάντα οδηγούσε αυτό το σύνολο προς αυτή την κατεύθυνση, την οποία θέσαμε από την πρώτη στιγμή».

Και συνέχισε: «Το να μη βρίσκεται εδώ μαζί μας πονάει, είμαστε άνθρωποι. Αλλά στο τέλος της ημέρας, θα πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Έχουμε έναν στόχο στο μυαλό μας, ο οποίος είναι να γίνουμε η καλύτερη ομάδα, που μπορούμε να γίνουμε. Υπάρχουν υψηλοί στόχοι από το γκρουπ των ιδιοκτητών, από το front office, από τους εαυτούς μας, να γίνουμε τρανοί και αυτή είναι η δουλειά στο ΝΒΑ. Βρέθηκα σε μία ίδια κατάσταση στο παρελθόν. Ξέρω πώς λειτουργούν τα πράγματα, Πρέπει να κοιτάζω μπροστά. Σήμερα ο Τζο Προύντι είναι ο προπονητής μας».