Η αποκάλυψη των τουρκικών ΜΜΕ για τους επιπλέον όρους στο συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ με τον Παναθηναϊκό. Το 1,5 εκατ. ευρώ σε καθαρές αποδοχές για τον 1,5 χρόνο, το μεγάλο πριμ για το πρωτάθλημα και το… ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Τα τουρκικά ΜΜΕ είναι σε… οργασμό το τελευταίο 48ωρο καταγράφοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια γύρω απ’ τις κινήσεις του Φατίχ Τερίμ στον Παναθηναϊκό κι όλα όσα αφορούν την συνεργασία τους. Ένα απ’ τα θέματα με τα οποία έχουν καταπιαστεί οι Τούρκοι δημοσιογράφοι, είναι το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με το «τριφύλλι» το οποίο θα έχει διάρκεια ενάμισι έτους.

Κι επ’ αυτού γράφτηκαν πολλά διαφορετικά νούμερα, από 900.000 ευρώ έως 1,2 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση, όμως το ύψος των καθαρών αποδοχών του 70χρονου τεχνικού θα είναι 1,5 εκατ. ευρώ για τους 18 μήνες της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό. Κοινώς 500.000 ευρώ έως το φινάλε της εφετινής σεζόν και 1 εκατ. ευρώ την επόμενη (2024/25).

Από εκεί και πέρα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον το ύψος των πριμ που έχουν συμπεριληφθεί στο deal του Παναθηναϊκού με τον Τερίμ. Πριμ που είναι πολύ υψηλά για τους εγχώριους τίτλους και φτάνουν ακόμη και την ενδεχόμενη… κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου.

Ο δημοσιογράφος Ορχάν Γιλντιρίμ σε ποστάρισμά του στο Twitter ανέφερε πως υπάρχουν πέντε διαφορετικά μπόνους, αλλά και ξεχωριστές παροχές προς τον Τούρκο τεχνικό, με σημαντικότερο όλων αυτό του πρωταθλήματος, το οποίο φτάνει τις 250.000 ευρώ προς τον Τερίμ, εφόσον ο Παναθηναϊκός στεφθεί πρωταθλητής. «Δείχνοντας» εν πολλοίς και τον μεγάλο στόχο του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα με βάση το δημοσίευμα στο συμβόλαιο του Φατίχ Τερίμ έχουν μπει τα παρακάτω μπόνους:

-Εφόσον ο Παναθηναϊκός κατακτήσει το πρωτάθλημα θα λάβει ως μπόνους 250.000 ευρώ.

-Σε περίπτωση κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, θα λάβει πριμ 100.000 ευρώ.