Αυτό που μετράει για την ΑΕΚ στον αγώνα με τη Δόξα είναι ότι ο στόχος επετεύχθη. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Ο Μπεν Σιμόν παραδέχθηκε ότι έχει θέματα να λύσει και κυρίως απέναντι σε ομάδες που αμύνονται μαζικά και είναι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για να το πράξει, απ’ εκεί και πέρα όμως, τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που μετράει είναι να παίρνεις τους βαθμούς.
Κάτι που η ομάδα της Λάρνακας το κάνει πολύ καλά τελευταίως. Ιδανικά, θα ‘λεγε κανείς. Αλλαγμένη μετά την έλευση του Ισραηλινού τεχνικού, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά, δείχνει ικανή για να επανέλθει στο δρόμο που είχε ευθύς εξαρχής θέσει ως στόχο να βαδίσει.
Ο αγώνας με τη Δόξα «βοήθησε» πολύ σε κάτι ακόμη: στο να αντιληφθεί ο καθένας πως η ΑΕΚ δεν έγινε ξαφνικά η ανίκητη ομάδα που θα παρασύρει τους πάντες στο διάβα της. Χρειάζεται ακόμη δουλειά.
Ο τρόπος που πήρε τη νίκη, αποτελεί ένα reminder ότι η σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχιστεί, καθώς ακόμη, παρά το αήττητο σερί του τελευταίου χρονικού διαστήματος, τίποτα δεν έχει επιτευχθεί.

Ανδρέας Βεντούρης