Aσθενής χαμηλή πίεση αναμένεται να επηρεάσει παροδικά την περιοχή.
Το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα βορειοδυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.
Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά παράλια, ενώ αργότερα, κυρίως στο εσωτερικό και στα ανατολικά, αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα καταστούν κυρίως, βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 11 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, μέτα τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα δυτικά και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 και αργότερα τοπικά, μέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα βόρεια και δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ την Τετάρτη θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.