Η Λανς προηγήθηκε στο 62′ με πέναλτι του Φρανκόφσκι. Η Σεβίλλη ισοφάρισε στο 79′ με πέναλτι του Ράμος που εκτελέστηκε δύο φορές, καθώς την πρώτη φορά ο Σαμπά βγήκε από την εστία του με τον Φουλτζινί στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-1 στην αναμέτρηση.

Στο 7ο λεπτό η Σεβίλλη κέρδισε έμμεσο στην περιοχή της Λανς αλλά ο Σαμπά έσωσε μετά από το σουτ του Γκουντέλι και στο 29’ ο Ράκιτιτς έπιασε φοβερό σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Σαμπά έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 57ο λεπτό μετά από γύρισμα από δεξιά ο Πεδρόσα έβαλε την προβολή αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στο 60’ η Λανς κέρδισε αυστηρό πέναλτι και ο Φρανκόφσκι στο 62′ έκανε το 1-0 από τα 11 βήματα.

Στο 69ο λεπτό ο Σαμπά έσωσε μετά από σουτ του Εν Νεσιρί και στο 75’ κέρδισε αυστηρό πέναλτι και η Σεβίλλη. Ο Σαμπά είπε όχι στην εκτέλεση του Ράμος αλλά και στο σουτ του Ράκιτιτς στην επαναφορά όμως ο Τσβάιερ έδωσε επανάληψη και σωστά καθώς ο γκολκίπερ της Λανς είχε βγει αρκετά από τη γραμμή του. Ο Ράμος εκτέλεσε αλά-Πανένκα τη 2η φορά κι έκανε το 1-1.

Στο 90+4’ το σουτ του Ράμος από το πέναλτι πέρασε έξω και στο 90+6′ ο Φουλζινί έκανε το 2-1 με πλασέ στην κόντρα.

ΛΑΝΣ: Σαμπά, Γκραντί (90+8’ Χουσάνοβ), Ντάνσο, Μεδίνα, Αγιλάρ, Μεντί (23’ Ελ Αϊναουί), Σαμέντ, Φρανκόφσκι, Σοτοκά, Ντα Κόστα (72’ Φουλζινί), Γουαχί (72’ Γκιλαβογκί).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Ντμίτροβιτς, Πεδρόσα, Σάλας, Ράμος, Γκουντέλι, Χουάνλου, Ράκιτιτς, Σουμαρέ, Σο, Εν Νεσιρί, Τόρες (70’ Μιρ).

Έμειναν στο 1-1

Όσο για το έτερο ματς του ομίλου, η Άρσεναλ χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα πήρε το 1-1 στην Ολλανδία από την PSV και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο.

Στο 6ο μόλις λεπτό η Αϊντχόφεν έχασε απίθανη ευκαιρία. Αρχικά οι Σαλιμπά και Ράμσντεϊλ πρόλαβαν σωτήρια τον Φαν Άανχολτ και στη συνέχεια ο Πεπί έκανε το σουτ που κόντραρε στον Γκάμπριελ και πέρασε κόρνερ. Από την εκτέλεσή του ο Ομπίσπο πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε για λίγο.

Στο 19ο λεπτό ο Τέζε σέντραρε από δεξιά, ο Φέρτεσεν πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Άρσεναλ και στο 22’ ο Μπακαγιόκο έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 29’ ο Ελνενί δοκίμασε το σουτ από μακριά με την μπάλα να ξύνει το δοκάρι του Μαρτίνες.

Τελικά στο 42ο λεπτό ο Νέλσον έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ενκετιά με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-1. Στο 45+2’ ο Μπακαγιόκο έκανε το συρτό σουτ αλλά ο Ράμσντεϊλ τον νίκησε και πάλι.

Στο 47’ το συρτό σουτ του Φέρτεσεν πέρασε ελάχιστα έξω αλλά στο 50’ ο Πέπι άνοιξε αριστερά στον Φέρτεσεν ο οποίος πλάσαρε με το δεξί κι έγραψε το 1-1.

Στο 59’ η κεφαλιά του Ενκετιά πέρασε μόλις έξω ενώ στο 65’ o Νέλσον έκανε όμορφη ενέργεια και διαγώνιο σουτ που πέρασε μόλις έξω. Στην κόντρα ο Σαϊμπάρι έπιασε το σουτ από αριστερά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ράμσντεϊλ.

Στο 82ο λεπτό ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Κίβιορ για οφσάιντ και στο 88’ το σουτ του Τροσάρ πέρασε μόλις έξω και στο 90’ ο Τιλ έκανε το σουτ από δεξιά με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 90+6′ ο Μπενίτες είπε όχι σε σουτ του Τροσάρ και στην επαναφορά ο Κίβιορ αστόχησε σε κενό τέρμα.

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Τέζε, Ραμάλιο, Ομπίσπο, Μάουρο Ζούνιορ, Τίλμαν (83’ Τιλ), Σαϊμπάρι (74’ Μαμπαντί), Φαν Άανχολτ, Μπακαγιόκο (74’ Ντεστ), Πεπί, Φέρτεσεν

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Κίβιορ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά (62’ Έντεγκααρντ), Σέντρικ (62’ Γουάιτ), Ζορζίνιο, Ελνενί (62’ Ράις), Τροσάρ, Χάβερτς (89’ Ζεσούς), Νέλσον (88’ Σμιθ Ρόου), Ενκετιά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ