Ξεκάθαρες αιχμές προς την πλευρά του Χρήστου Πουλλαΐδη για το θέμα των μετοχών άφησε ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, Ανδρέας Σάντης, μιλώντας στην εκδήλωση των χορηγών!
Ο πρόεδρος της «κυρίας» δήλωσε πως η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη (!), ότι θα πρέπει να μπει το μαχαίρι στο κόκαλο και πως μόνο με ένα διοικητικό συμβούλιο για εταιρεία-σωματείο μπορεί να προχωρήσει η ομάδα! Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Το εγχείρημα της ποδοσφαιρικής εταιρείας δημιούργησε προστριβές στον κόσμο πριν καν συσταθεί. Μπορεί να δουλέψει μόνο όταν υπάρχουν άτομο, άτομα ή οργανισμός που αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε αντίθετη περίπτωση, ο διαχωρισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος από το σύλλογο δημιουργία προστριβές.
Στην παρούσα φάση χρειάζεται να υπάρχει ένα διοικητικό συμβούλιο. Οι υφιστάμενες συνθήκες, μόνο με μία διοίκηση μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της. Εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αναλάβουμε αυτό το φορτίο και η απόφαση ανήκει στα μέλη και στον κόσμο της ομάδας.
Η Ανόρθωση χρειάζεται ξεκάθαρες λύσεις τώρα, διότι αύριο θα είναι αργά. Αναστάτωση θα υπάρχει αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε με το συγκεκριμένο πλάνο που μας οδηγεί σε αδιέξοδα.
Δεν θα φοβηθούμε να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις για να καθαρίσει το τοπίο. Μέχρι τώρα συμβιβαζόμασταν, τώρα θα μπει το μαχαίρι στο κόκαλο. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με ένα δ.σ. Όταν κι αν έρθει επενδυτής, τότε θα αποφασίσουμε. Πρέπει να σταματήσουν οι προσωπικές ατζέντες που κρατούν αιχμάλωτη την Ανόρθωση. Η Ανόρθωση είναι αιχμάλωτη! Η ομάδα είναι δεμένη σαν οικογένεια».