Χάνει Μπόλντγουϊν η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας στην κεκλεισμένων των θυρών «Aleksandar Nikolic Hall» δεν ήταν το μοναδικό κακό μαντάτο για τους Ισραηλινούς από το χθεσινό βράδυ. Διότι ο Γουέιντ Μπόλντγουϊν αποχώρησε τραυματίας και όπως έγινε γνωστό αποκόμισε μυϊκό τραυματισμό στον δικέφαλο μηριαίο και θα μείνει για αρκετές εβδομάδες εκτός δράσης.

Δεν είναι σαφές το πόσο διάστημα θα λείψει ο Αμερικανός γκαρντ, καθώς κάποια Μέσα κάνουν λόγο για 3 εβδομάδες, ενώ άλλα αναφέρουν ότι θα μείνει στα… πιτς αρκετές εβδομάδες. Επιπλέον, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να λείψει παραπάνω από έναν μήνα ο 27χρονος άσος, ο οποίος έχει 14.5 πόντους, 2.2 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ και 1.4 κλεψίματα μέσο όρο με 39.5% στα τρίποντα σε 27:35 λεπτά συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Οπότε, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στις 18/1 για τη 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, αλλά και με τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 23η αγωνιστική, με το συγκεκριμένο σενάριο να μην μοιάζει ως το πιθανότερο τη δεδομένη στιγμή.