Θέμα χρόνου είναι να ανακοινώσει η Ομόνοια την πλήρη διάθεσή των 2.200 εισιτηρίων που αναλογούν στους φιλάθλους της για το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.
Η βόρεια κερκίδα θα είναι μισογεμάτη σύμφωνα με τα εισιτήρια των «πρασίνων» ενώ ενδεχομένως να είναι κατάμεστες και οι διαθέσιμες θέσεις στις άλλες τρεις κερκίδες που αναλογούν στους φίλους του ΑΠΟΕΛ.
Όπως είναι γνωστό, θα μείνουν κενές θέσεις στην ανατολική ώστε να υπάρχει κενό με τη βόρεια γεγονός το οποίο επιτρέπει σε περίπου 14-15 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να πάνε για να παρακολουθήσουν το μεγάλο ντέρμπι.


Στο περσινό ΑΠΟΕΛΟμόνοια που διεξήχθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2022 και σημαδεύθηκε από τη μεγάλη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-0, ανακοινώθηκαν 15.101 εισιτήρια που ήταν από τις μεγαλύτερες προσελεύσεις των τελευταίων χρόνων
Αντίθετα στο ΟμόνοιαΑΠΟΕΛ (2-1) στον α΄γύρο τα εισιτήρια ήταν 13.369, αριθμός όμως που θα αυξηθεί σημαντικά το ερχόμενο Σάββατο
.
Οι αισιόδοξες προβλέψεις ανεβάζουν μέχρι και στις 16 χιλιάδες τον απολογισμό αφού με δεδομένα τα 2.200 από τους Ομονοιάτες, θεωρείται εφικτό να βρεθούν στο ΓΣΠ μέχρι και 14 χιλιάδες ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ.
Αυτά είναι τα δεδομένα, λίγα 24ωρα πριν τη μεγάλη αναμέτρηση που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο και θα αρχίσει στις 17:00.
Ενισχύει τη μεγάλη προσέλευση και η μέρα και η ώρα του μεγάλου αγώνα και έχει το δικό του ενδιαφέρον το θέμα αυτό, πέρα βέβαια από τη βαθμολογική σπουδαιότητα της παραδοσιακής αναμέτρησης.