Με τρεις συν μία πολύ σημαντικές απουσίες προετοιμάζεται η Ομόνοια για το ματς με την Καρμιώτισσα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής και στοχεύει μόνο στην 4η σερί νίκη.

Η πιο ηχηρή απουσία είναι αυτή του Σωφρόνη Αυγουστή ο οποίος δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω τιμωρίας. Στα αγωνιστικά, εκτός θα είναι οι επίσης τιμωρημένοι είναι και οι Χάμπος, Αλιούμ. Αντιθέτως, ο Μάθιους δεν υπολογίζεται εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει και θα κάνει αγώνα δρόμου για το «αιώνιο» κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

Όσον αφορά τον Αλιούμ πάνω που έβρισκε ρυθμό και έμπαινε στο…κλίμα της ομάδας, δεν θα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και το ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα καλύψει το κενό του Καμερουνέζου ο κόουτς Σωφρόνης.

Η απάντηση ακούει στο όνομα Ανδρόνικος Κακουλλής. Ο διεθνής στράικερ αναμένεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού έπειτα από τρία ματς και την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Άχνας για τη 12η αγωνιστική στις 26/11, καθώς είναι 100% έτοιμος. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Λοΐζου θα βρεθεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Μπέζους θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου και ο 22χρονος στράικερ θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος των «πρασίνων».

Θράσος Δημητρίου