Η Ομόνοια επιστρέφει για δεύτερο συνεχόμενο παιγνίδι στο Αμμόχωστος για να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά τη Νέα Σαλαμίνα και στοχεύει στην 3η κατά σειρά νίκη της, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.  
Δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία καλή και ανταγωνιστική ομάδα, αλλά η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, αν θέλει να παραμείνει στα ψηλά, θα πρέπει να φύγει σήμερα με το «διπλό».
Ο Φαμπιάνο είναι η πολύ σημαντική απουσία για την Ομόνοια. Όσοι άλλοι ποδοσφαιριστές είχαν προβλήματα τα έχουν ξεπεράσει και είναι στην αποστολή.
ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ: Ο Ουζόχο επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Παναγιώτου και Κουλιμπαλί, αριστερά ο Σιπριάνο και δεξιά ο Μάθιους (αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος θα αγωνιστεί ο Ψάλτης). Στη μεσαία γραμμή Μπασιρού-Κούσουλος-Μπέζους (θέση διεκδικεί και ο Χάμπος) και στην επιθετική γραμμή θα δούμε κάποιες αλλαγές. Σεμέδο και Λοΐζου έχουν τον πρώτο λόγο για τα άκρα και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ, εκτός και αν προτιμηθεί ο Αλιούμ… Κακουλλής και Σίμιτς λόγω της αποχής που είχαν, ίσως να μην είναι έτοιμοι για το βασικό σχήμα.