Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Δόξα και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά από καιρό. Η νίκη αυτή των γαλαζοκιτρίνων ήρθε σε μια στιγμή που στην ομάδα όλα πήγαιναν στραβά ενώ και το κλίμα δεν ήταν το καλύτερο. Το τρίποντο δίνει στην ΑΕΛ πολλά θετικά πράγματα για την συνέχεια όπως ηρεμία και καλή ψυχολογία.
Πάμε να σουμάρουμε μερικά από θετικά. Οι γαλαζοκίτρινοι κατάφεραν να κερδίσουν μετά από τρεις αγωνιστικές και να ανέβουν ένα σκαλοπάτι στον πίνακα. Κατάφεραν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας πλέον απόσταση ασφαλείας και είναι στο χέρι τους να το διαχειριστούν.
Κατάφεραν να μην δεχθούν γκολ μετά από ένα τρίμηνο και την ισοπαλία με την Ομόνοια. Ντούμπλαραν τις νίκες επί της Δόξας μη δεχόμενη γκολ σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Έφτιαξαν διψήφιο αριθμό ευκαιριών μετά από καιρό ενώ έδειχναν όντως επικίνδυνοι στην επίθεση.
Κατάφεραν να μην δεχθούν σοβαρές φάσεις μπροστά από την εστία τους. Είδαν κάποιους ποδοσφαιριστές  να ανεβάζουν στροφές και να τραβάνε την ομάδα. Έφεραν ξανά την ηρεμία στην ομάδα και τον κόσμο της αφήνοντας ξανά αισιοδοξία για καλύτερη συνέχεια.

Αριστείδου Μιχαήλ