Παρακολουθήστε σε βίντεο την δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι ενόψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Σπάρτα Πράγας για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Εuropa League.

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ
«Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι ενόψει και της αυριανής αναμέτρησης γιατί θα τα παίξουμε όλα για όλα.  Θα παίξουμε επιθετικά όπως πάντα γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και θα τα δώσουμε όλα. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, κάτι που μας έλειψε στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Σπάρτα Πράγας και στον προπονητή της. Εκπροσωπούμε την Κύπρο και ελπίζουμε σε ένα μικρό θαύμα. Θα προσπαθήσουμε για τα πάντα αύριο».

Για τα συναισθήματα που ο Άρης παίζει Δεκέμβριο στην Ευρώπη: «Δεν το πέτυχα μόνος μου, εγώ έχω ένα ρόλο σε αυτό, χωρίς τους παίκτες δεν θα μπορούσα τίποτα. Αύριο στον αγωνιστικό χώρο θα βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές και αυτό που θα κάνω εγώ είναι να τους εμπνεύσω. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε διαρκώς καλύτεροι, το ποδόσφαιρο αλλάζει. Οι παίκτες μου είναι διψασμένοι για περισσότερα. Δεν μας αρέσει σαν ομάδα να χάνουμε. Στο ποδόσφαιρο όμως υπάρχουν και οι δύσκολες μέρες».

Αν θα αλλάξει το πλάνο και σύστημα: «Δύο χρόνια παίζουμε το ίδιο σύστημα, αυτό θα κάνουμε και αύριο. Θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Θα παίξουμε επιθετικά».

ΒΑΝΑ ΑΛΒΕΣ

«Πολύ ωραίο που έχουμε ακόμη κίνητρο, το αυριανό είναι το τελευταίο μας στο Γιουρόπα, όμως από την άλλη μπορεί και να καλωσορίσουμε το Κόνφερενς Λιγκ. Αν δει κανείς την αντίπαλο, πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με διαφορά, όμως στο γήπεδο είμαστε 11 εναντίον 11. Όταν αρχίσει το ματς έχουμε κίνητρο. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο. Συνήθως στην έδρα μας είμαστε δυνατοί, είμαστε περήφανοι για τον Άρη θεωρώ εκπροσωπήσαμε το κυπριακό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη».