Αρκετά περίπλοκη αποδεικνύεται η προσπάθεια της Ρεάλ να «δέσει» τον Μάριο Χεζόνια με νέο συμβόλαιο, την ώρα που ο Παναθηναϊκός AKTOR είναι σαφές πως θέλει τον παίκτη για το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με την έγκυρη ισπανική ιστοσελίδα Encestando, η πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών ήταν άκαρπη και διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όπως αναφέρει, το πρώτο ραντεβού έγινε την προπερασμένη εβδομάδα, όταν η Ρεάλ βρισκόταν στην Αθήνα για τη «διαβολοβδομάδα» με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας ατζέντης του, Κώστας Παπαδάκης, φέρεται να συναντήθηκε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και τον Αλμπέρτο Ερέρος, που «τρέχουν» το τμήμα μπάσκετ των Μαδριλένων και του έκαναν προσφορά με αυξημένες αποδοχές από το τρέχον συμβόλαιό του, το οποίο είναι από τα χαμηλότερα σε σχέση με τους άλλους «βασικούς» παίκτες της Ρεάλ. «Η συνάντηση με τον μάνατζερ του Χεζόνια έδειξε πως υπάρχει μεγάλη απόσταση σήμερα στα νούμερα που οι δύο πλευρές έριξαν στο τραπέζι, συνεπώς στη Ρεάλ ξέρουν πως η διαπραγμάτευση θα είναι δύσκολη για να ανανεώσουν με τον Κροάτη φόργουορντ», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει από το περασμένο καλοκαίρι στη λίστα του τον Super Mario, ο οποίος αποθεώθηκε στην επίσκεψή του στο ΟΑΚΑ και έκανε κάποιες χειρονομίες που ερμηνεύτηκαν ως προάγγελος επιστροφής του στους «πράσινους».