Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Προφανώς είναι απογοητευτικό το σημερινό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που δεν μας αρέσει καθόλου, μας ενοχλεί και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Είτε στις νίκες, είτε στις ήττες πρέπει να αναλύουμε τα λάθη μας και να κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να ανασυνταχθούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης.

Έχουμε αρκετά καμπανάκια, δεν είναι το πρώτο ούτε είναι το μόνο που μας απασχολεί. Βρίσκουμε διάφορα πράγματα που έχουμε προβλήματα, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε πώς θα διαχειριστούμε την στιγμή και είναι κάτι που θα το δείξουμε την Τετάρτη.

Η ψυχολογία δεν παίζει ρόλο, είμαστε επαγγελματίες, έχουμε το μυαλό μας 1000% στο παιχνίδι, ξέρουμε πώς θα διαχειριστούμε τις καταστάσεις, προφανώς θα χάσουμε ευκαιρίες, προφανώς θα δεχθούμε γκολ σε νεκρά σημεία, αλλά έχει να κάνει με το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα και να το διορθώσουμε.

Δεν είμαι άνθρωπος που υπόσχεται γενικά, δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Το θέμα είναι να βρούμε εμείς τις λύσεις σε κάποια προβλήματα που εντοπίζονται μέσα στο γήπεδο, είναι ευθύνη δική μας να το λύσουμε αυτό και θα το δείτε την Τετάρτη».