Λεβερκούζεν από ατσάλι και μέσα στην έδρα της φοβερής Στουτγκάρδης. Η ομάδα του Αλόνσο πήρε ισοπαλία 1-1 παρότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ, παρέμεινε αήττητη και βρίσκεται πλέον στο +3 από την Μπάγερν. Έναν μόλις βαθμό πίσω από τους Βαυαρούς η Στουτγκάρδη!

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Χραντέτσκι απέκρουσε το σουτ του Φίριχ μέσα από την περιοχή και στο 7’ ο Φινλανδός απέκρουσε μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκιρασί και στην επαναφορά τα σουτ των Φίριχ και Φάγκνομαν σταμάτησαν στα σώματα.

Στο 9ο λεπτό το σουτ του Μπονιφέις από αριστερά τράνταξε το δοκάρι του Νίμπελ και στο 17’ο Χραντέτσκι πραγματοποίησε μια ακόμη μεγάλη επέμβαση σε πλασέ του Ουντάβ.

Στο 24’ η Λεβερκούζεν πίεσε κι έκλεψε ψηλά αλλά το πλασέ του Μπονιφέις βρήκε σε ετοιμότητα τον Νίμπελ και στην κόντρα ο Χραντέτσκι πραγματοποίησε απίθανη διπλή επέμβαση σε διαδοχικά πλασέ των Γκιρασί και Φίριχ.

Τελικά στο 40ο λεπτό ο Φάγκνομαν σέντραρε από δεξιά και ο Φίριχ με πλασέ σε κενό τέρμα έγραψε το 1-0.

Η Λεβερκούζεν μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ ο Μπονιφέις έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Βιρτς από κοντά πλάσαρε για το 1-1.

Μάλιστα στο 49’ η Λεβερκούζεν είχε και δοκάρι με τον Τζάκα ενώ στο 73’ ο Νίμπελ είπε όχι σε σουτ του Φριμπόνγκ και στο 81’ ήταν η σειρά του Χραντέτσκι να αποκρούσει το σουτ του Στίλερ. Στο 87ο λεπτό το σουτ του Τα έξυσε το δοκάρι του Νίμπελ.

ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Νίμπελ, Αντόν, Μίτελστεντ (76’ Στεργίου), Φάγκνομαν, Ζαγκαντού, Καρατσόρ, Στίλερ, Μιγιό (66’ Σίλας), Ουντάβ (85’ Τζεόνγκ), Φίριχ (77’ Λέβελινγκ), Γκιρασί

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Γριμάλδο, Ταπσόμπα, Φριμπόνγκ, Τα, Κοσουνού, Τζάκα, Παλάσιος (84’ Χινκάπιε), Βιρτς, Αντλί (65’ Χόφμαν), Μπονιφέις (73’ Σικ)