τοιμος για να γίνει επίσημα μέλος του Άρη είναι ο Λίντσεϊ Ρόουζ!

Ο έμπειρος αμυντικός με καταγωγή από τον Μαυρίκιο (και γαλλικές ρίζες), που βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονική, έμεινε ελεύθερος από τη Λέγκια Βαρσοβίας, επομένως άνοιξε ο δρόμος ώστε να υπογράψει στους «κίτρινους» και να ανακοινωθεί για τα επόμενα 2,5 χρόνια!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες, του παρελθόντος και του παρόντος, που συνεργάστηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στον μεγαλύτερο σύλλογο της Πολωνίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και πολλά τμήματα που στήριξαν την ομάδα. Εκτιμώ πολύ τους υπαλλήλους του συλλόγου που εργάζονται καθημερινά για το καλό της Λέγκια, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού της κουζίνας και των ανθρώπων που φροντίζουν για την καθαριότητα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήσασταν και είστε καταπληκτικοί. Μου δώσατε πολλή ενέργεια. Εύχομαι η Λέγκια να κερδίσει τρόπαια, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει. Η Βαρσοβία είναι μια όμορφη πόλη, γνώρισα πολλούς φίλους εδώ. Εύχομαι στην κοινότητα της Λέγκια ό,τι καλύτερο», δήλωσε μετά τη λύση του συμβολαίου του ο Ρόουζ.

Στην πρώτη του θητεία στον Άρη, όπου παρέμεινε για μια τριετία, ο Ροζ έγραψε 96 εμφανίσεις με 7 γκολ, αποτελώντας επί της ουσίας τον ηγέτη της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Άκης Μάντζιος και Λίντσεϊ Ρόουζ έχουν συνεργαστεί φυσικά κατά το παρελθόν στους Θεσσαλονικείς, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να έχει παίξει 36 ματς υπό τις οδηγίες του Έλληνα τεχνικού. Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας, κάτι που κάνει την απόκτησή του ακόμη πιο χρήσιμη για την ομάδα.