Στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το παιχνίδι με την Δόξα και την ήττα με 2-0, ο προπονητής του Άρη Αλεξέι Σπιλέφσκι δήλωσε τα ακόλουθα:

«Ήταν μια δύσκολη νύχτα, κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Είπα στους παίκτες ότι θα ήταν δύσκολο αλλά δεν έχω τίποτα να τους προσάψω. Πληρώσαμε δύο ατομικά λάθη. ΑΝ παίζαμε 5-6 ώρες δεν θα βάζαμε γκολ. Εύχομαι η Δόξα να αγωνίζεται με το ίδιο πάθος με όλους τους αντιπάλους. Είχαμε καθαρό πέναλτι με τον Κοκόριν στο 0-0 αλλά το αποδεχθούμε. Υπάρχουν 365 μέρες τον χρόνο, οι 345 ήταν φανταστικές για τον Άρη και δεν μπορώ να τις διαγράψω αυτές για 15-20 μέρες που δεν ήταν όπως την θέλαμε. Έχουμε παιχνίδι με την ΑΕΖ και θέλουμε νίκη για να κλείσουμε την χρονιά με θετικό πρόσημο. Όταν κερδίζει μια ομάδα το πρωτάθλημα η επόμενη σεζόν είναι πιο δύσκολη».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να σκοράρει: «Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν κάποιες αδυναμίες στους ποδοσφαιριστές, πολύ καλό παράδειγμα ο Μπαμπίκα που κάποιοι λένε ότι μπορεί να παίξει στην Ρεάλ αλλά όταν ήρθε μπορούσε να τρέξει μόνο ευθεία. Είναι μι9α διαδικασία να μπορείς να σκοράρεις. Έχουμε πολλούς νεαρούς που πρέπει να βελτιωθούν».