Επιστροφή στις νίκες έπειτα από…48 μέρες για τον Απόλλωνα στην μετά-Μιλόγεβιτς εποχή.
Μια νίκη ωστόσο που όπως σωστά δήλωσαν και οι άνθρωποι της ομάδας (βλέπε Φανούριο, Τσολάκη) δεν πρέπει να την… πανηγυρίσει, αλλά να δουλέψει σκληρά ενόψει της συνέχειας για να επιστρέψει εκεί που στοχεύει να βρίσκεται.
Βέβαια, για να μπορέσει ένα σύνολο να σηκώσει κεφάλι χρειάζεται μεγάλες προσωπικότητες κάτι που είχε σήμερα και ακούει στο όνομα Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος «πετούσε» μέχρι το 73’ που τον αντικατέστησε ο σκόρερ του τρίτου γκολ Αμμντουραχίμι. Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μάρκαρε, έτρεξε και σκόραρε τα πρώτα δύο γκολ που άνοιξαν το δρόμο της επιτυχίας για τους «γαλάζιους».

Μια ακόμα προσωπικότητα είναι αδιαμφισβήτητα και αυτή του Άγγελου Τσολάκη, ένας άνθρωπος που πονάει τον Απόλλωνα. Ο υπηρεσιακός προπονητής κλήθηκε να αναλάβει προσωρινά την ομάδα στην πιο δύσκολη της περίοδο τα τελευταία χρόνια. Έβγαλε ασπροπρόσωπους όσους τον εμπιστεύτηκαν και έστειλε το μήνυμα ότι «ο Απόλλωνας θα επιστρέψει».
Η ομάδα πάτησε προσωρινά 6άδα και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον το οποίο θα φέρει άμεσες εξελίξεις τις επόμενες μέρες στο θέμα του προπονητή ιδιαίτερα μετά και το ναυάγιο με τον Βάιντσιρλ.

Σόλωνας Κύπρου