Ο προπονητής του Απόλλωνα Άγγελος Τσολάκης μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα δήλωσε τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της. Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι για εμάς. Αρχίσαμε καλά και πιέσαμε και κόντρα στην ροή του αγώνα ήρθε το γκολ. Προσπαθήσουμε να αντιδράσουμε αλλά στην επόμενη φάση του Απόλλωνα ήρθε και το δεύτερο γκολ.
στο ημίχρονο, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά το μεγάλο πρόβλημα στο γκολ που ταλαιπωρεί την ομάδα το είδαμε και σήμερα. Αυτός δεν είναι ο Απόλλωνας που θέλουμε και μας στεναχωρεί όλους. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα αλλά δυστυχώς σήμερα δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς που θέλαμε. Αντιλαμβάνομαι την στεναχώρια του κόσμου αλλά το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, ο Απόλλωνας θα επιστρέψει. Αυτός ο πρόεδρος και η διοίκηση έκαναν πολλά τα τελευταία 12 χρόνια αλλά γίνεται ένας κύκλος. Υπήρξε προσπάθεια στο γήπεδο αλλά όταν δεν σκοράρεις θα χάσεις. Δεν μπορούμε να σκοράρουμε, απλά τελειώνουμε την φάση για να την τελειώσουμε και όχι για να σκοράρουμε. Έμεινε ένα παιχνίδια πριν τα Χριστούγεννα, θα πάμε να το κερδίσουμε και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα επιστρέψει. Πικράναμε τον κόσμο αλλά πρέπει να στηρίξουν την ομάδα»

Ο κ. Μιλόγεβιτς είπε ότι δεν υπάρχει ποιότητα, τι απαντάτε εσείς; «Εγώ πιστεύω στους παίκτες, έχουμε κάποια θέματα σε κάποιες θέσεις. Όταν εν μπορείς να βάλεις την μπάλα στα δίχτυα θα χάσεις. Είναι μεγάλο θέμα, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το κλίμα, ανταποκρίθηκαν τα παιδιά αλλά ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που μας τα ανέτρεψε όλα. Είμαστε εδώ για να πάρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».