Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν Γκλάντμπαχ και Βέρντερ για την 15η αγωνιστική της Bundesliga καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Δεύτερο σερί ματς δίχως νίκη για τους γηπεδούχους, απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα της Βρέμης.

Μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης η Γκλάντμπαχ απείλησε με τον Κονέ, ενώ στο 8ο Μπορέ εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική μπαλιά του Μπιτενκούρτ και με πλασέ με την μία νίκησε τον Νίκολας για το 0-1. Στο 25’ η κεφαλιά του Βάισερ δεν ανησύχησε τον πορτιέρε των γηπεδούχων και δύο λεπτά αργότερα το πλασέ του Πλέα από καλή θέση πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 39ο λεπτό ο Πλέα απείλησε και πάλι, ενώ στο 42’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο τέρμα, αλλά το σουτ του Μπιτενκούρτ από πλεονεκτική θέση κατέληξε μόλις άουτ. Και τελικά με την συμπλήρωση των 45 λεπτών η Γκλάντμπαχ ισοφάρισε σε 1-1 με εξαιρετικό πλασέ του Ρέιτς από πλάγια θέση.

Με το…καλησπέρα στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή. Συγκεκριμένα στο 49’ ο Χακ πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στο Ρέιτς, ο οποίος πήρε ένα κοντρόλ και «εκτέλεσε» τον Τσέτερερ για το 2-1. Στο 59’ το μακρινό σουτ του Πλέα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 76’ ο Ντουκς εκμεταλλεύτηκε το μεγάλο λάθος του Νίκολας και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το τελικό 2-2.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Νίκολας, Βέμπερ, Ελβέντι, Σκάλι, Νετς, Βάιγκλ, Ονοράτ(87’ Νόιχαους), Κονέ(87’ Ρανός), Ρέιτς(81’ Ενγκουμού), Χακ(81’ Κράμερ), Πλέα(90’ Μπόργκες-Σάντσες)

ΒΕΡΝΤΕΡ: Τσέτερερ, Βελίκοβιτς, Γιούνγκ, Σταρκ, Ντέμαν(86’ Αγκού), Βάισερ, Σμιντ(69’ Εντζιμά), Στάγκε, Μπιτενκούρτ(68’ Λίνεν), Μπορέ, Ντουκς