Ο τέως Υπουργός Υγείας και πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Μιχάλης Χατζηπαντέλα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Goal n’ Roll της Cytavision και είπε σημαντικά πράγματα.

«Τώρα που δεν είμαι Υπουργός πηγαίνω γήπεδο κάθε εβδομάδα και βλέπω κάτι πρωτόγνωρο, τόσες ομάδες να θέλουν να μπουν 6άδα και βλέπουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Θα συνεχίσετε στην πολιτική; «Υπάρχει η σκέψη να κατέλθω  υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΔΗΣΥ, εκτιμήθηκε η προσπάθεια μας και η δουλειά που κάναμε στο Υπουργείο και αν εκλεγώ θα βοηθήσω και το ποδόσφαιρο. Είμαι στην διάθεση του κόμματος και αν επιλεχθώ από την παράταξη μου είμαι έτοιμος να δώσω αυτή την μάχη».

Όταν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές η Ανόρθωση και  ήρθε και το γκολ του Οθέλλου, πιστεύατε στην ανατροπή; «Πιστεύαμε, πάντα πιστεύουμε . Φέτος η Ανόρθωση παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έτσι έγινε και με τον Εθνικό και με τον Απόλλωνα».

Συμφωνείτε με τον προπονητή της ομάδας σας που είπε ότι μετά το πρώτο γκολ, το δεύτερο θα το έβαζε ο κόσμος; «Συμφωνώ γιατί παρόλο που φέτος ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια είμαστε πρωτοπόροι, χάσαμε βαθμούς στην έδρα μας. Χάθηκαν αυτοί οι βαθμοί γιατί η ομάδα είναι άπειρη και ο κόσμος βάζει πίεση. Χάσαμε βαθμούς με Καρμιώτισσα και ΑΕΖ αλλά βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται και σε αυτό το κομμάτι».

Ο κ. Σάντης θέλει ενιαίο διοικητικό συμβούλιο στην Ανόρθωση, εσάς ποια είναι η άποψη σας; «Πρέπει να το συζητήσουμε, αλλά είτε ο πρόεδρος του σωματείου είσαι, είτε πρόεδρος της εταιρείας, η Ανόρθωση είναι μία. Πρέπει να το δούμε, υπάρχει καταστατικό, να δούμε τι προνοεί και τα μέλη θα αποφασίσουν».

Για το θέμα των δύο εκατομμυρίων: «Είναι ένα θέμα στο οποίο πρέπει να βρεθεί λύση. Έχουμε καλή ομάδα, πάμε καλά και πρέπει να χτίσουμε σε αυτό που γίνεται φέτος».

Πρέπει μνα βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους; «Ναι όλοι πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και να βρούμε τρόπους να βρεθούν τα χρήματα για να ενισχύσουμε και το σωματείο και την εταιρεία».

Πως περιμένετε το ντέρμπι ΑΠΟΕΛΟμόνοια: «Το ΑΠΟΕΛ με την δυναμική του έχει τον πρώτο λόγο. Είναι και γηπεδούχους και είναι και πιο σταθερή ομάδα».

Μπορεί η Ανόρθωση να στεφθεί φέτος πρωταθλήτρια; «Γιατί όχι. Η Ανόρθωση παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο, αρέσει στον κόσμο να την βλέπει. Με τον Απόλλωνα εκτός έδρας, με την Ομόνοια στο β’ ημίχρονο η ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο που εμείς οι Ανορθωσιάτες πάνε χρόνια να το δούμε. Αυτό που συνέβηκε σε αυτή την ομάδα αν συνέβαινε σε άλλη ομάδα ίσως να μην ήταν εδώ. Και μιλώ για τους τραυματισμούς. Ο Αμρπολέδα, ο Γκερέρο, ο Καστέλ, ο Γκαρσία, ο Φερέρ με το πρόβλημα υγείας του».

Σας ρωτάμε ξανά για προγνωστικά για το ντέρμπι: «Θα νικήσει το ΑΠΟΕΛ 1-0».

Αφού οι παράγοντες στο ποδόσφαιρο δέχονται τόσο μεγάλη πίεση γιατί θέλετε να είστε εκεί: «Όταν το έχεις το σκουλούτζι του ποδοσφαίρου να υπηρετείς την ομάδα σου είναι σημαντικό πράγμα. Τα πιο σημαντικά πράγματα στην ζωή μου ήταν που ήμουν Υπουργός Υγείας και πρόεδρος της Ανόρθωσης».