Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για τη νίκη επί του Εθνικού: «Έχω την εντύπωση πως όσοι παρακολουθούν τη ροή των αναρτήσεων που κάνουμε πριν από τα παιχνίδια μας, ήταν διαφορετική αυτή τη φορά. Απευθυνθήκαμε πολλές φορές στον κόσμο, θεωρούσαμε πολύ σημαντικό αυτό το παιχνίδι. Είχαμε πολλές απουσίες, ξέραμε ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν κακός, σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιζε σκληρά σε κάποιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι απονεμήθηκε δικαιοσύνη. Στο α’ ημίχρονο μας δυσκόλεψε ο Εθνικός, όταν όμως η ομάδα μας προσαρμόστηκε στις συνθήκες του αγώνα και ξεκίνησε να ψάχνει με περισσότερη ταχύτητα να απειλήσει, τα καταφέραμε. Δεν κρίνει κάτι, δεν είναι καθοριστικό αλλά είναι πολύ σημαντικό το αποτέλεσμα».

-Για τον Γκασάμα: «Οι παίκτες επιλέγηκαν γιατί θεωρούμε ότι μπορούν να βοηθήσουν. Δεν είναι ένα παιδί με τα χαρακτηριστικά του Καστέλ, είναι διαφορετικού τύπου επιθετικός. Βρίσκεις λύσεις στον αέρα σε ένα ματς όπως το χθεσινό και ο Σεκού είναι ιδανικός».

-Για τους τραυματίες: «Με την ΕΝΑΔ στο κύπελλο δεν θα προκύψει κάποια επιστροφή. Ούτε με τον Οθέλλο θα έλεγα ότι είναι πιθανόν αλλά ας περιμένουμε».

-Για τον αγώνα κυπέλλου με την ΕΝΑΔ: «Είναι ένα παιχνίδι που μόνο έχουμε να… χάσουμε. Όπως απαιτούμε από τους παίκτες να μην επιλέγουν παιχνίδια, το ίδιο περιμένουμε κι από τον κόσμο. Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στον τελικό. Με τις αλλαγές στο θεσμό, καθώς μέχρι τα ημιτελικά είναι νοκ άουτ».

-Για τον κόσμο: «Έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι είναι καθοριστική η συμβολή του. Έχει καταλάβει ότι είναι μεταβατική αυτή η περίοδος. Ο κόσμος χειροκροτεί όταν και οι βραδιές δεν είναι καλές. Δεν είναι εύκολο να αποδώσει άμεσα, χρειάζεται να παραμείνει δίπλα στην ομάδα».

-Ποια παιχνίδια θα εκτίσουν την ποινή τους οι Τεχέρα-Κάργας: «Δεν έχω ενημερωθεί σχετικά, θα αποφασιστεί εντός της ημέρας».

-Αν έχουν γίνει επαφές με τον Πριέτο για ανανέωση του συμβολαίου του: «Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσουμε αυτή τη στιγμή. Αν προκύψουν εξελίξεις θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

-Για το θέμα των μετοχών: «Δεν θα το ανοίγουμε μόνοι μας δημοσίως. Αν υπάρξει οτιδήποτε για κατάληξη και συμφωνία, θα υπάρξουν ανακοινώσεις».