Υπέκυψε στα τραύματά του ο Αλέξης  Μαυρομιχάλης, το θύμα του φόνου που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην οδό Βερενίκης στην Ακρόπολη.
Το «Αλεξούι», όπως είναι γνωστός, διακομίσθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου και κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των θεράποντων ιατρών.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μαυρομιχάλης δέχθηκε πυροβολισμούς καθώς βρισκόταν στο διαμέρισμα του στον δεύτερο όροφο. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό από ποια κατεύθυνση έδρασε ο δράστης. Eκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο δράστης ενδεχομένως να άνοιξε πυρ είτε από πολυκατοικία που βρίσκεται απέναντι, είτε από ύψωμα το οποίο βρίσκεται σε σημείο επίσης απέναντι.
Η σκηνή καθώς και γύρω δρόμοι αποκλείστηκαν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες πραγματοποιούν έρευνες στην περιοχή καθώς εξετάζεται το ενδεχόμενο η σφαίρα ή οι σφαίρες να ρίχθηκαν από μακρινή απόσταση με τυφέκιο.
Ο Αλέξης Μαυρομιχάλης ο οποίος υπέστη σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, υπέκυψε τελικά στα τραύματά του λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Μισή ώρα μετά το περιστατικό, εντοπίστηκε φλεγόμενο όχημα στην περιοχή του Κοτσιάτη με τις εκτιμήσεις των Αρχών να αναφέρουν πως συνδέεται με την απόπειρα φόνου σε βάρος του Μαυρομιχάλη.

Πηγή: Alphanews.live