Την 5η αγωνιστική θα γίνουν οι αγώνες Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΑΠΟΕΛ και ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – Ρεπό θα έχει η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

Το μεγάλο παιχνίδι ΟΜΟΝΟΙΑ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ ξεχωρίζει στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00  και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD .

Στους άλλους αγώνες της Παρασκευής, η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στο Γήπεδο Δερύνειας στις 20:00, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» στις 20:15 θα γίνει το προσφυγικό ντέρμπι ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. Την 5η αγωνιστική έχει ρεπό η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: ΟΜΟΝΟΙΑ – Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Στάδιο «ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» μεταξύ δυο ομάδων που πρωταγωνιστούν μόνιμα τα τελευταία χρόνια. «Πράσινοι» και «γαλάζιοι» είναι αήττητοι στο πρωτάθλημα και θέλουν να διατηρήσουν το σερί τους.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ υποδέχεται τον Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟ και με νέα νίκη αποκτά τεράστια δυναμική για τη συνέχεια.

Ο Κuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ πάει στη Λευκωσία για να πάρει το τρίποντο και να αποκτήσει πλεονέκτημα ενόψει της συνέχειας.

ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΑΠΟΕΛ

Η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. αλλά και ο ΑΠΟΕΛ θα παλέψουν για το τρίποντο που τόσο χρειάζονται ενόψει της συνέχειας.

Η Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μετά την επιτυχία επί της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ στη Λεμεσό μέσα στην έδρα της πάει για νέα νίκη για να μείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Ο ΑΠΟΕΛ που μετρά τρεις ήττες πάει στη Δερύνεια για να πάρει κέρδος μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν ταλέντο και θέλουν να το ξεδιπλώσουν.

«ΣΠΥΡΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ»: ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Στις 20:15 θα διεξαχθεί ο τρίτος αγώνας της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡ4ΑΣΙΑΣ» μεταξύ ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Οι δυο προσφυγικές ομάδες μοιράζονται την ίδια έδρα, άρα στο παιχνίδι αυτό το πλεονέκτημα χάνεται. Στόχος τόσο των «μπλε» όσο και των «ερυθρολεύκων» είναι  το τρίποντο για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Μετά από τέσσερις αγώνες η βαθμολογία είναι η ακόλουθη:

  1. ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0 09-01 09
  2. ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 3-1 09-03 09
  3. Kuutio Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ 2-0 06-01 06
  4. Ένωση ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. 2-2 06-08 05
  5. ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 1-2 05-06 04
  6. ΑΠΟΕΛ 0-3 01-09 00
  7. ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 0-3 01-09 00