Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ, Πλουτής Αβραάμ παραχώρησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και δήλωσε τα εξής:

Για την ήττα από την ΑΕΚ:
«Ξέραμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίζαμε αυτή τη χρονιά και αυτό γίνεται αγώνα με αγώνα. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη από εμάς αλλά θεωρούμε ότι το σκορ δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα της ομάδας μας. Είχαμε ευκαιρίες όπως η φάση του Ανδρέου στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου που θα πηγαίναμε με την ισοπαλία».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΑΕΛ:
«Είναι μια δύσκολη χρονιά και δεν γίνεται κάθε φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι να στήνονται λαϊκά δικαστήρια και κάποια λαϊκίστικα δημοσιεύματα και θέλουμε να τα θεωρούμε ότι δεν είναι σωστά. Ο κόσμος της ΑΕΛ και τα ΜΜΕ ξέρουν τις δυσκολίες μας και εμείς βγήκαμε μπροστά και τολμούμε να βάζουμε τον πήχη ψηλά και στόχος είναι η εξάδα και η διαφορά μας είναι μόνο δύο νικηφόρα αποτελέσματα. Κάναμε συνάντηση με τους αρχηγούς για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα για να υπάρξει ανάκαμψη. Είναι τα εκτός έδρας παιχνίδια το θέμα της ομάδας επειδή δεν έχουμε πάθος. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας αλλά θέλουμε πάθος και καλύτερα αποτελέσματα».

Για την προσπάθεια του Κόσκελα να βελτιώσει την αγωνιστική κατάσταση εικόνα:
«Σίγουρα προσπαθεί καθημερινά για να βρει λύσεις και θέλουμε περισσότερη προσπάθεια από όλους και θέλουμε να δείχνουμε την ίδια εικόνα και στα δύο ημίχρονα κάτι που έγινε στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ».

Για τον κόσμο της ομάδας:
«Δεν έχουμε παράπονο από τον κόσμο μας στηρίζει και αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες της φετινής χρονιάς και μιλήσαμε μαζί τους για όλα τα θέματα της φετινής προσπάθειας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε της προσπάθεια για να είμαστε κοντά στη μάχη που δίνουμε. Δεν θέλουμε να γίνεται η κριτική που γίνεται όταν χάνει η ΑΕΛ και κριτική στον προπονητή μας. Βλέπουμε δημοσιεύματα και να γράφονται πράγματα για τις επιλογές που γίνονται στην ομάδα. Αυτά τα επαναλαμβάνω γιατί μας ενοχλούν κάποια πράγματα».

Τα αγωνιστικά δεδομένα:
«Σήμερα έχουν ρεπό οι παίκτες και αύριο ξεκινά η προετοιμασία με τον Άρη τη Δευτέρα και είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας και πάμε για τη νίκη με τον κόσμο δίπλα μας».

Για την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου:
«Η ομάδα θα προσπαθήσει με τις εισηγήσεις του προπονητή να δούμε πως μπορούμε να ενισχυθούμε για να γίνουμε καλύτεροι. Πιθανόν σε λίγες μέρες να μπούμε σε εμπάργκο για εκκρεμότητες της περσινής σεζόν και θα μας βρουν μπροστά μας. Η διοίκηση θα κάνει προσπάθεια για να μπορεί να ενισχυθεί η ομάδα».