Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε χωρίς τους Σλούκα και Βιλντόσα για την Βαρκελώνη ενόψει του αγώνα με την Μπαρτσελόνα (3/11, 21:30, Novasports Prime, Match Center στο SPORT24) για την 6η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Εργκίν Αταμάν να στέκεται στην δύναμη των Καταλανών σε περιφέρεια και κοντά στο καλάθι, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι θα τεθούν αντιμέτωποι οι Χουάντσο και Γουίλι Ερνανγκόμεθ.

Αναλυτικά ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε:
Για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα: «Κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο. Το να παίζεις με την Μπαρτσελόνα είναι ίσως λίγο πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά ο κόσμος ξέρει ότι μου αρέσει αυτό το γήπεδο και θα πάμε να κερδίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μία πολύ σκληρή και καλή ομάδα, αλλά θα παλέψουμε και θα παίξουμε το μπάσκετ μας. Θα είμαστε σκληροί. Ξέρουμε ότι έχουν πολύ καλή περιφέρεια και επίσης και το ματς στη ρακέτα έχει ενδιαφέρον με τα δύο αδέρφια Ερνανγκόμεθ που θα έρθουν αντιμέτωποι. Αλλά θα δούμε ποιος από τους δύο είναι καλύτερος, ελπίζω ότι θα κάνουμε ένα καλό ματς και το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε».

Για το ποιο είναι το κλειδί του αγώνα: «Το κλειδί είναι να επιτεθούμε με ισορροπία, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν πολύ, γιατί στο γήπεδό τους τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και η άμυνα πάνω στους Λαπροβίτολα, Ερνανγκόμεθ και Βέσελι θα είναι κλειδί».