Η Γεροσκήπου FC πάει από το καλό στο καλύτερο και οι βλέψεις της είναι μεγάλες. Ανέβηκε φέτος στην Γ’ Κατηγορία και έκανε εξαιρετική αρχή στο πρωτάθλημα ούσα στη δεύτερη θέση.
Με αφορμή αυτό το γεγονός, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της παφιακής ομάδας.
Ο κύριος Φέμις Σαγκίροφ  έχει μεγάλες βλέψεις και ψηλούς στόχους για τη Γεροσκήπου FC. Ξεκαθάρισε πως μεγάλος στόχος είναι η άνοδος στη Β’ Κατηγορία και μακροπρόθεσμα στα…σαλόνια!
Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο μπάτζετ που έχει η ομάδα του και αυτό ανέρχεται στις 300 χιλιάδες ευρώ, ένα πολύ μεγάλο ποσό για τη Γ’ Κατηγορία.

*Συνέντευξη στον Θράσο Δημητρίου

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Balla:
Τι ήταν αυτό που τον έκανε να αναλάβει την Γεροσκήπου FC: «Αποφάσισα να μετακομίσω στην Πάφο όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία. Εδώ μένει η οικογένεια και επειδή εγώ δεν μπορώ μακριά από το ποδόσφαιρο, είμαι «τρελός» με αυτό, αποφάσισα να επενδύσω σε μια ομάδα. Βρήκαμε τη Γεροσκήπου που ήταν στην Επίλεκτη ΣΤΟΚ. Έχει ένα πολύ καλό στάδιο κοντά στην παραλία, οι άνθρωποι μας δέχθηκαν πολύ καλά και δώσαμε τα χέρια με τους ιθύνοντες του συλλόγου».
Ποιος είναι ο φετινός στόχος: «Είμαστε μαξιμαλιστές και πάντα κοιτάμε ψηλά. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί. Γι’ αυτή τη σεζόν είναι να ανεβούμε στη Β’ Κατηγορία. Στη ζωή μου έχω ένα ρητό. Ζήσε και μάθαινε. Κάθε νέα σεζόν μαθαίνω νέες λεπτομέρειες αλλά μέχρι την επόμενη σεζόν νομίζω θα είμαστε αρκετά έμπειροι για να πετύχουμε πιο σοβαρούς στόχους».
Σε ποιο ποσό ανέρχεται το μπάτζετ σας; «Είναι κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ».
Τι έγινε και κάποιοι παίκτες και ο προπονητής αποχώρησαν από την ομάδα πρόσφατα;  «Θα είμαι σαρκαστικός. Μάλλον ξεπέρασαν το επίπεδο μας και πλέον η ομάδα μου δεν ταιριάζει στα ψηλά τους στάνταρ (σ.σ. γέλια). Παρόλα αυτά, τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον και είμαστε ευγνώμων για την ανεκτίμητη εμπειρία που ζήσαμε μαζί».
Ποιες οι προσδοκίες του από τη Γεροσκήπου FC: «Ο σκοπός μας είναι να ανεβάσουμε το σύλλογο στην Α’ Κατηγορία. Αυτό θέλω να δω. Επίσης, θέλουμε να δημιουργήσουμε τη δική μας δομή στον κλαμπ η οποία θα συνδέεται με τη φιλοσοφία μας και την ανάπτυξη ακαδημιών. Στο μέλλον, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ποδοσφαιριστές από τα…σπλάχνα της ομάδας μας».
Τι πιστεύει για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας κι αν χρειάζεται περισσότερη προσοχή από την ΚΟΠ: «Είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο με καλές ομάδες και ο τρόπος διεξαγωγής του για εμένα είναι πολύ σωστός (σ.σ. ένας γύρος και μετά οι οκτώ πρώτες ομάδες παίζουν σε πλέι οφ) και θα αποκτήσουμε εμπειρία. Εντούτοις χρειαζόμαστε περισσότερη προσοχή από την ΚΟΠ. Περνάμε πολύ ώρα προσπαθώντας να επεκτείνουμε την ομάδα μας και αυτό το πρότζεκτ. Θα κάνουμε τα πάντα για να εξελίξουμε και να μεγαλώσουμε τη Γεροσκήπου FC».