Ο εκπρόσωπος τύπου του Οθέλλου, Παναγιώτης Κουκούτσικας παραχώρησε δηλώσεις στο Super sport FM 104.0 και δήλωσε τα εξής:

Για την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΖ:
«Πολύ ευχάριστο συναίσθημα να έχεις δύο διαδοχικές νίκες. Φτάνουμε σε ένα γκρουπ ομάδων που είναι κοντά με τους ίδιους στόχους. Δύο νίκες με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς είναι διπλή χαρά αφού είναι σε καθοριστικό σημείο. Είμαστε μέσα στην διεκδίκηση της παραμονής και πήραμε ψυχολογία τώρα για την συνέχεια. Το ότι κερδίσαμε τις ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους λέει πολλά για εμάς».

Με Σκάζνι η ομάδα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο αλλά παίρνει και αποτελέσματα σε αντίθεση με τον προηγούμενο προπονητή:
«Δεν μπορούμε να διαγράψουμε τα όσα έκανε ο Αλέξης Γαρπόζης εδώ που βρισκόμαστε οφείλεται σε αυτόν. Ο νέος προπονητής βρήκε μια ποιοτική ομάδα, καλά προπονημένη, έβαλε λίγες δικές του πινελιές και πέτυχε. Έκανε αυτό που δεν έκανε ο Αλέξης, παίρνει τους βαθμούς και έχει αξιόλογες παρουσίες αλλά και στον προηγούμενος προπονητή αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έκανε».

Για την θερμή υποδοχή των φιλάθλων:
«Οι οπαδοί του Οθέλλου μπορεί να μην είναι χιλιάδες αλλά αγαπούν την ομάδα παθολογικά. Όλοι έβλεπαν ότι η ομάδα ήταν καλή αλλά δεν παίρνει βαθμούς και τώρα που το κάναμε χαίρονται για αυτό και μας υποδέχτηκαν έτσι. Ανατρέψαμε το παιχνίδι και αυτό το γεγονός έφερε επιπρόσθετη χαρά στους οπαδούς».

Για τον πρόεδρο και εάν θα επιστρέψει:
«Είναι κοντά στην ομάδα και στα παιχνίδια και τα ζει έντονα. Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να επανέλθει ο πρόεδρος. Το συμβούλιο του δίνει το χρόνο του και μπορεί ο ίδιος να πάρει την απόφαση του. Τον χρειαζόμαστε δίπλα μας στην ομάδα οπωσδήποτε».