ΕΥΚΟΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ FREDERICK ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK   0-3  (22-25  14-25  10-25 )

Μόνο στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Πανεπιστημίου Frederick βρήκαν αντίσταση από τις γηπεδούχους την ομάδα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αφού η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη .

Στο πρώτο σετ οι παίκτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν τις αντιπάλους τους και κατάφεραν να παραμείνουν ανταγωνιστικές μέχρι και το τέλος του σετ το οποίο τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες (22-25)

Δυστυχώς η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού αφού οι φιλοξενούμενες υποψιασμένες πιά για το τί θα συναντούσαν έπαιξαν καλύτερη άμυνα και με φοβερές επιθέσεις κατάφεραν να το κερδίσουν με 14-25 κάνοντας το 0-2.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια στο τρίτο σετ όπου εμφανώς απογοητευμένες οι παίκτριες του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στην επιθετικότητα αλλά και την επιμονή που επέδειξαν οι αθλήτριες του Πανεπιστήμιου Frederick για να κερδίσουν κάτι που πέτυχαν σχετικά εύκολα με 10-25κάνοντας το 0-3 .

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ  0-3  (10-25  19-25  14-25 )

Μεγάλη εμφάνιση από το Πανεπιστήμιο Κύπρου μέσα σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου όπου οδήγησε σε μια πολύ σημαντική νίκη που το κρατά στα ψηλά της βαθμολογίας.

Το πρώτο σετ ανήκε εξολοκλήρου στο Πανεπιστήμιο Κύπρου αφού σχετικά εύκολα το κέρδισε με 10-25 κάτι όμως που δεν έγινε και στο δεύτερο.

Βλέποντας την ευκαιρία να χάνεται οι παίκτριες του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου αντέδρασαν και έβαλαν δύσκολα στις αντιπάλους τους οι οποίες τα χρειάστηκαν αλλά με ψυχραιμία στα τελευταία στάδια του σετ κατάφεραν να κρατήσουν τις διαφορές για να το κλείσουν με 19-25.

Το τρίτο σετ ήταν περισσότερο διαδικαστικό με την ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου να είναι καλύτερη τόσο στην υποδοχή όσο και στην επίθεση και με σοβαρότητα κατάκτησαν και το τρίτο σετ με 14-25 και φυσικά πήραν ακόμη ένα «ροζ» φύλλο που τους κράτησε στην κορυφή αναμένοντας απώλειες από τους κυριάρχους τα τελευταία χρόνια ομάδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας η οποία είχε ρεπό.