Με την επιστροφή του Ντάλσιο και του Μπέλετς…γέμισε για καλά το προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ.
Εξαίρεση οι Ντβάλι και Βιγιαφάνες που πιθανότατα θα είναι έτοιμοι εν όψει ΑΕΖ στην 14η αγωνιστική.
Προπονητική ομάδα και ποδοσφαιριστές, δουλεύουν αποκλειστικά για την δύσκολη έξοδο στη Λεμεσό με αντίπαλο τον Άρη και το πλάνο αντιμετώπισης της ομάδας του Σπιλέφσκι, δεν θα έχει (εκτός απροόπτου) σημαντικές διαφορές.
Πιθανόν μάλιστα να μην χρειαστεί να προβεί σε καμία αλλαγή ο Σα Πίντο και να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στην 11άδα του αγώνα με την ΑΕΛ.
Θυμίζουμε ότι άρχισαν τον τελευταίο αγώνα οι: Μπέλετς, Τσεπάκ ,Βιτάλ, Πέτροβιτς, Κρέσπο, Κοσταντίνοφ, Μαρκίνιος, Ντάλσιο, Κβιλιτάια, Σαρφό και Ντογκαλά.
Με τα σημερινά δεδομένα, ο Πορτογάλος προπονητής, έχει την ευχέρεια να καταρτίσει μία ισχυρή 11άδα και μάλιστα, να διατηρεί στον πάγκο πολύ καλές λύσεις ώστε και οι 5 αλλαγές του να έχουν ποιότητα και ικανότητα να βοηθήσουν την ομάδα.
Πάρτε ένα παράδειγμα. Ο Σούσιτς, ο Σατσιάς, ο Γαβριήλ, ο Δώνης, ο Εφραίμ, ο Φετφατζίδης, ο Γουίλσον, ο Τομανέ, ο Καραμανώλης είναι 9 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν εναλλακτικές επιλογές συν επίσης ο Βρόντης αλλά και ο κήπερ Χριστοδούλου οι οποίοι αν χρειαστεί, έχουν τα φόντα να βοηθήσουν.
Έμεινε η ανακοίνωση για το sold out που θα επιβεβαιώσει ότι θα πάνε το Σάββατο το βράδυ στη Λεμεσό 1000 ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ για να στηρίξουν την ομάδα τους στη δύσκολη αποστολή που την περιμένει.