Παρακολουθήστε ζωντανά την δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ζοσέ Ντομίνγκες.

«Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Περιμέναμε ότι θα ήταν δύσκολο ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Ο κ. Σα Πίντο είναι ευχαριστημένος και μετέφερε τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. Ακολούθησαν το πλάνο 100%. Και σε άλλα ματς το ακολουθούν αλλά ήταν όλοι εξαιρετικοί σήμερα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, είμαστε δυνατή ομάδα όταν έχουμε κατοχή, πετύχαμε ένα γκολ σε καίριο σημείο, πετύχαμε άλλα δύο και είχαμε ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Είχαμε κάποιες απουσίες της τελευταίας στιγμής αλλά όσοι μπαίνουν βοηθούν. Είναι σημαντική νίκη, μια νίκη που φέρνει αυτοπεποίθηση και κοιτάζουμε μπροστά».

-«Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι. Όλα είναι δύσκολα. Κάποτε είναι πιο δύσκολο με θεωρητικά πιο μικρές ομάδες. Σήμερα το παιχνίδι δεν ήταν τέτοιο. Με τέτοιες ομάδες, ανταγωνιστές μας βρίσκεις πιο εύκολα χώρους. Η ΑΕΚ είναι σε μια δύσκολη φάση αλλά αυτό που έγινε σήμερα το πέτυχε το ΑΠΟΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν το πλάνο του Σα Πίντο οι ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό πήραμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ήταν η μεγαλύτερη νίκη του ΑΠΟΕΛ στην «Αρενα»: «Οι παίκτες με τις νίκες αποκτούν αυτοπεποίθηση και πίστη στο πλάνο και στη δουλειά που γίνεται. Όταν βγαίνει στο γήπεδο βοηθά όλους. Οι καλές εμφανίσεις δημιουργούν προσδοκίες στον κόσμο αλλά και δυσκολίες γιατί οι αντίπαλοι είναι προσηλωμένοι και με μεγαλύτερο κίνητρο όταν παίζουν απέναντι μας. Έπαιξαν κάποιοι που δεν παίζουν πολύ όπως ο Βρόντης που είχε γενέθλια, ο Σατσιάς και δείχνουν ότι είναι έτοιμοι όποτε τους χρειαστούμε».

Για τους Γουίλσον και Ντβάλι και για το μεταγραφικό: «Μετά την διακοπή αναμένουμε τον Γουίλσον. Ο Ντβάλι αναμένεται να μπει ε τους υπόλοιπους αρχές της εβδομάδας. Το ιατρικό επιτελείο δεν καθόρισε πότε θ επιστρέψει κάποιος. Πάντα κοιτάζουμε. Ο κ. Σα Πιντο δήλωσε ευχαριστημένος από το ρόστερ όταν ήρθε. Θα δούμε και θα αξιολογήσουμε εκείνη την στιγμή».