Εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» στη συνέντευξη Τύπου, ο Βούλγαρος εξτρέμ υπογράμμισε την ενότητα ως κύριο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να έχει το σύνολο του Λουτσέσκου την Πέμπτη στο «Deutsche Bank Park», τόνισε πως άπαντες γνωρίζουν τι αναμένεται ν’ αντιμετωπίσουν και εξήρε τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων».

«Αύριο είναι ένα ντέρμπι. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Έχουμε μια καλή ομάδα, έχουμε δουλέψει πολύ καλά. Να παραμείνουμε ταπεινοί αλλά με αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε τι μας περιμένει…», είπε αρχικά ο 27χρονος άσος των Θεσσαλονικέων.

Για την καυτή παρουσία οπαδών του ΠΑΟΚ: «Οι οπαδοί έχουν πάντα πάθος σε κάθε παιχνίδι. Ξέρω ότι έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Μας κάνουν χαρούμενους, είναι πάντα δίπλα μας»

Για τις επιδόσεις του στα ματς της Ευρώπης: «Δεν κοιτάω τη στατιστική, κοιτάω τι μπορώ να προσφέρω. Πιστεύω ότι το σημείο κλειδί του αγώνα είναι να είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο. Μπορεί να συμφωνώ με τον προπονητή της Άιντραχτ για το δυνατό σημείο μας αλλά έχουμε κι άλλα…».

Για την συνεργασία του με τον Λουτσέσκουκαι την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτοι μήνες εδώ είναι όλα εντάξει, αλλά πρέπει να πω για αυτό που είπε ο προπονητής. Έχω βελτιωθεί ήδη όσο ειμαι στον ΠΑΟΚ, έχω προσαρμοστεί αλλά η αλήθεια είναι πως μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα. Θέλω να δουλέψω πάνω σε αυτά που είπε ο προπονητής και να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».