Ο Άρης ανακοίνωσε νέα χορηγική συμφωνία.
Aναλυτικά:
«Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη συνεργασία με την εταιρεία Londou Bros, η οποία θα είναι χορηγός ένδυσης της ομάδας μας για τη φετινή σεζόν.
Μέσω της νέας χορηγικής συνεργασίας, η Lyle & Scott θα καλύψει πλήρως όλες τις ανάγκες σε πολιτικό ιματισμό για τους αθλητές, την ομάδα προπονητών καθώς και των διοικητικών στελεχών της ομάδας.
Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Ιδρυτής και CEO της Londou Bros κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους δήλωσε: «Η συνεργασία με τις ποδοσφαιρικές ομάδες αντιπροσωπεύει την αφοσίωσή μας στον κόσμο του αθλητισμού και την προσπάθεια μας να ενισχύσουμε τη σχέση μας με τους φίλους του ποδοσφαίρου μέσα από τον κόσμο της μόδας. Πρόκειται για μια ευκαιρία να ενώσουμε δυνάμεις με μια πρώτη επιλογή από κυπριακές ομάδες στοχεύοντας στη διεύρυνση αυτών των συνεργασιών και με άλλες κυπριακές ομάδες».
Με πυξίδα τον ενθουσιασμό για το ποδόσφαιρο, τη χαρά του παιχνιδιού, την ομαδική δουλειά και τον σεβασμό από τη μια ομάδα στην άλλη, η συνεργασία με τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές ομάδες στοχεύει στη ανάδειξη της «Δύναμης του Ποδοσφαίρου» εμπνέοντας τον κόσμο «να σκεφτεί διαφορετικά, δημιουργώντας την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του», ιδίως σε μια εποχή όπου οι υποστηρικτές των ομάδων χρειάζεται να είναι πιο ενωμένοι από ποτέ».
Καλωσορίζουμε τη Lyle & Scott και την εταιρεία Londou Bros στην οικογένεια του Άρη και ευελπιστούμε ότι η συνεργασία θα αποδειχτεί καρποφόρα και για τους δύο».