Ο Μίχαλ Κρμέντσικ ήρθε στον Απόλλωνα το καλοκαίρι για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση και να αναπληρώσει τα γκολ που έχασε η ομάδα από την φυγή του Ιωάννη Πίττα.
Ο Τσέχος όχι μόνο δεν έχει σκοράρει κανένα γκολ μέχρι στιγμής αλλά δεν έχει δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα. Πήρε την ευκαιρία από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στα πρώτα παιχνίδια του Σέρβου στον πάγκο αλλά αφού δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του και λόγω κάποιων τραυματισμών εδώ και τέσσερις αγωνιστικές αγωνίζεται μπαίνοντας από τον πάγκο όπου και πάλι δεν έχει καταφέρει να προσφέρει κάτι.
Ο κόσμος και οι άνθρωποι του Απόλλωνα πολύ πιθανόν να έβλεπαν στην περίπτωση του Κρμέντσικ ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά αλλά μέχρι τώρα έπεσαν έξω. Ένας παίκτης που έχει στο δυναμικό του πάνω από 100 γκολ, παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα και 37 συμμετοχές με την Εθνική του ομάδα σίγουρα δεν αποδίδει αυτό που περιμένει κάποιος βλέποντας την πορεία του μέχρι σήμερα.
Αυτό που απομένει είναι ο Κρμέντσικ να αντιστρέψει τα δεδομένα και να βοηθήσει τον Απόλλωνα σκοράροντας και με καλές εμφανίσεις να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Σόλωνας Κύπρου